Daniel Buzdugan, amintiri de neuitat. Cum și-a câștigat omul de radio primul salariu. ”Mama a trebuit să renunțe la serviciu”

Daniel Buzdugan este unul dintre cele mai sonore nume din showbiz-ul românesc. Îndrăgitul om de radio a oferit mai multe detalii despre viața sa, de pe vremea când încă nu îl cunoștea nimeni. Ce mărturisiri a făcut vedeta.
Filip Stan
29 mai 2024, 15:11
Daniel Buzdugan, amintiri de neuitat. Cum și-a câștigat omul de radio primul salariu. ”Mama a trebuit să renunțe la serviciu”

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Omul de radio, dar și actor în același timp, a povestit în cadrul unui interviu, cât de dificilă a fost procesul prin care a fost nevoit să treacă pentru cariera din prezent.

Te-ar putea interesa și Daniel Buzdugan este un om credincios, dar puțini știu ce religie are acesta de fapt: „Dacă nu nădăjduiam în Dumnezeu aș fi fost deprimat, dezamăgit de viață”

Recent, acesta a dezvăluit că regretatul său era singurul care lucra, pentru că mama omului radio a fost nevoită să renunțe la serviciu pentru a se ocupa de el și de casă.

Dacă mulți nu știu, acesta s-a născut cu unele probleme, care s-au soldat cu persoana care este în acest moment, o persoană apreciată și de succes.

Mai exact, acesta s-a născut prematur, la naștere având doar un kilogram și o sută de grame.

Din fericire, destinul a fost de partea acestuia.

Încă din clasa a IX-a, Buzdugan a învățat să fie pe propriile picioare, în sensul că de atunci nu a mai cerut niciodată bani părinților.

„Primii bani i-am câștigat la Operă, la Teatrul Național din Iași, făceam figurație pe scenă, din clasa a IX-a. M-am bucurat tare mult că deja câștigam primii bani, deoarece în familia mea lucra doar tata și mama era casnică, pentru că eu m-am născut cu problemele pe care le-am discutat mai devreme și mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine.

După naștere, primii ani au fost destul de dificili, fiindcă eram foarte sensibil, cu imunitatea mai scăzută, iar mama trebuia să stea mama cu mine și n-a mai lucrat.

Să lucrezi din clasa a IX-a, să câștigi bani din clasa a IX-a… Cu banii ăia mă îmbrăcam, cu banii ăia puteam să ies cu o fată în oraș, la o prăjitură, la un suc”, a mărturisit omul de radio.

”N-am mai cerut niciodată bani”

Mai mult decât atât, tot Daniel Buzdugan recunoaște că la un moment dat, nu a mai cerut niciun ban părinților săi.

De altfel, chiar dacă părinții i-au fost alături, mama acestuia i-a spus că poate studia, însă nu va sta acasă pe timpul studenției, ci se va duce la muncă.

Zis și făcut! Daniel Buzdugan a demonstrat, încă din adolescență, că este capabil de foarte multe lucruri mari.

„Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani. După aia, am terminat Liceul Economic 1, Finanțe-Contabilitate, de la Iași, am dat la Filosofie și am picat primul sub linie. Mama mi-a zis: „Dacă vrei să te faci student, treaba ta, dar un an de zile nu stai acasă, te duci și muncești.

Te-ar putea interesa și Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată. Care a fost motivul: „I-am dus la stat. Am făcut asta acum trei ani”

M-am dus la bancă, abia se înființase atunci BCR-ul, și am fost primul angajat al BCR-ului de la Iași. Am lucrat un an de zile, nu mi-a plăcut, dar, în timpul ăsta, a trebuit să fac pregătire și pentru facultate. Am dat la Actorie și, un an de zile, am și muncit, am și învățat. Am făcut pregătirea pe banii mei”, a declarat Daniel Buzdugan, potrivit Viva.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!