Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată la cea de stat. „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Daniel Buzdugan a luat decizia să-și mute copiii de la o școală privată la una de stat și a explicat ce părere are despre școlile private din țara noastră.

21 sept. 2023, 12:07
Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată la cea de stat. „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Daniel Buzdugan e foarte implicat în viața de familie și încearcă, alături de soția lui, să ia cele mai bune decizii pentru cei doi copii, Luca și Maria. Ca să le ofere un viitor sigur, au decis să-i înscrie la o școală privată, cu ani în urmă.

Acum, însă, Daniel Buzdugan și soția lui au ajuns la concluzia că banii pentru instituțiile private sunt mulți și degeaba.

Citește și Cristina Cioran, cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu. Tatăl fetiței vedetei ar face orice pentru a o recuceri

”I-am scos de la școlile private pentru că am vrut să vadă că se poate face carte și la stat. Am considerat că să arunci atât de mulți bani pentru educație, să ajungi să plătești la o școală cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… Am considerat că nu e normal să dăm atâția bani…”, a declarat Daniel Buzdugan, potrivit ego.

Omul de radio a realizat că copiii lui nu primesc chiar cea mai bună îndrumare în educație fiindcă învață la o școală privată. Majoritatea elevilor se întrec în piese vestimentare care mai de care mai scumpe și la modă, în loc să se concentreze pe învățătură, a mai spus el.

”Tu vrei să îți educi copilul să se îmbrace într-un fel, să fie modest, cu bun simț, în sensul bun și nimerești în școala respectivă unde vin copiii și își dau coate: ”Uite, ăsta nu are adidași ca noi, nu are telefon ca al nostru, are telefon cu butoane”, a explicat Buzdugan.

Citește și Dorian Popa, ţepuit de milionarul braşovean Călin Donca. „Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie”

Buzdugan a încercat să le dea și o lecție persoanelor care au impresia că banii pot cumpăra chiar orice.

”Un copil care întotdeauna va fi în competiție cu alt copil pe lucruri materiale, va fi un copil nefericit. Pentru că nu poți să ai totul. Oricât de bogată ar fi familia ta, nu poți avea totul, material.”, a completat Buzdugan.