Daniel Chiţoiu, fost ministru al Economiei, SE VA RETRAGE din politică

Fostul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu, a anunțat luni că vrea să se retragă din viața politică. Chiţoiu a postat un mesaj pe Facebook în care îşi face public primul pas, acela de a renunța la funcția de secretar general al ALDE.

11 ian. 2016, 13:04
Daniel Chiţoiu, fost ministru al Economiei, SE VA RETRAGE din politică

Daniel Chiţoiu a scris, luni, pe Facebook, că a decis să facă „paşii necesari retragerii din viața politică pentru perioada ce va urma”, astfel încât să poată dedica mai mult timp activității profesionale.

Dragi colegi și dragi prieteni,

La acest început de an am luat decizia de a renunța la funcția de Secretar General ALDE și de a face pașii necesari retragerii din viața politică pentru perioada ce va urma, astfel încât să pot dedica mai mult timpul activității profesionale.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în cariera mea politica, pentru prietenia și colegialitatea pe care mi le-ați arătat de-a lungul timpului, pentru încrederea pe care ați avut-o în proiectele noastre.

Nu mi-a fost ușor să iau această decizie, dar am ținut cont de considerente de ordin personal atunci când am decis să fac acest pas.

Voi rămâne un liberal, un om dedicat ideilor și principiilor de dreapta, un susținător al ALDE și al proiectelor sale.

Pentru a nu exista motiv de speculație cu privire la gestul meu, va transmit ca a fost o hotărâre unilaterală în urma căreia am decis să îmi dedic mai mult timp activității în mediul privat.

Rămân membru ALDE și privesc cu încredere viitorul formațiunii noastre politice în fața alegerilor locale și parlamentare din 2016! Vă multumesc, Daniel Chițoiu, Membru ALDE„, a scris Daniel Chitoiu. 

Daniel Chițoiu este în prezent deputat ALDE de Giurgiu. El a părăsit PNL în luna iulie 2014, iar activitatea sa parlamentară a fost destul de modestă: 7 luări de cuvânt în ședințele de plen ale Camerei Deputaților și 3 propuneri legislative inițiate.