Daniel Constantin: Colegii de la ALDE au avut discuţii cu tineri din M10 care s-au dezis de Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei nu poate fi nici măcar un partener de discuție pentru ALDE, a declarat, joi, copreședintele Alianței Liberalilor și Democraților, Daniel Constantin.

13 oct. 2016, 16:34
Daniel Constantin: Colegii de la ALDE au avut discuţii cu tineri din M10 care s-au dezis de Monica Macovei

Daniel Constantin a precizat că reprezentanți ai ALDE au avut discuții cu un grup de tineri din M10, care s-au „dezis” de Monica Macovei, în vederea încheierii unui protocol privind susținerea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților, potrivit Agerpres.

„Doamna Monica Macovei nu poate fi nici pentru mine și nici pentru ALDE nici măcar un partener de discuție. Au fost câteva discuții pe care le-au avut colegii mei cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de doamna Macovei și care, se pare, sunt reprezentanții legali ai partidului și vor să treacă, fie cu tot partidul, fie individual la ALDE. Acestea au fost discuțiile pe care le-am avut, atât și nimic mai mult. S-a discutat despre posibilitatea de a încheia un protocol privind susținerea candidaților ALDE și, după aceea, eventuala absorbție”, a spus Daniel Constantin.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor a anunţat joi, printr-un comunicat, că a semnat un acord privind „o viitoare colaborare politică” cu formaţiunea M10. Monica Macovei a negat informaţia, iar ALDE a revenit cu un comunicat: partidele s-au întâlnit, dar nu au semnat niciun protocol.


loading...