Daniel Constantin: Îi urez SUCCES lui Piedone la primărie. Refuz să mă PIERD în conflicte şi JIGNIRI

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a anunțat, miercuri, că senatorul Dumitru Pelican a fost desemnat să coordoneze organizarea de alegeri în filiala sectorului 4 și i-a urat succes primarului Cristian Popescu-Piedone, care va candida anul viitor pentru un nou mandat din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României.

02 sept. 2015, 17:40
Daniel Constantin: Îi urez SUCCES lui Piedone la primărie. Refuz să mă PIERD în conflicte şi JIGNIRI

„Îi urez succes domnului Piedone. A ales o cale, am înțeles calea interesului național. E foarte bine. Noi ne vedem de treaba noastră. Întotdeauna am fost adeptul al unei politici de construcție fără să stăm să ne pierdem în tot felul de conflicte personale, jigniri pe care să le adresăm public.

Vreau să îi mulțumesc pentru activitatea pe care a avut-o în cadrul PC, să îi urez succes în continuare și, sigur, viața merge mai departe, fiecare cu alegerea lui, chiar dacă au fost anumite lucruri pe care le-am și clarificat cu dânsul. (…)

Știa foarte bine că este desemnat prim-vicepreședinte, și-a dat acordul, dar astea sunt lucruri pe care niciodată nu le-am scos în public și nu vreau să le scot nici acum”, a spus Daniel Constantin, la finalul Biroului politic al ALDE.

Citeşte şi: PIEDONE a anunţat OFICIAL: Candidez pentru un nou mandat la Sectorul 4 din partea UNPR VIDEO

El a explicat că, cel mai probabil, de joi se va putea vorbi de filiala sector 4 ALDE, scrie Agerpres.

„Am intervenit în anumite locuri, unde au fost anumite probleme. La sectorul 4 a fost dizolvată organizația locală a PC pentru că de mâine cred că putem vorbi și din punct de vedere juridic de ALDE.

A fost desemnat acolo domnul senator Dumitru Pelican care să coordoneze organizare de noi alegeri și lucrurile merg mai departe. Există o organizație la sectorul 4 PLR extrem de stabilă„, a adăugat Constantin.

Citeşte şi Gabriel Oprea: Campania UNPR din 2016 va fi ca la Armată, ordine şi disciplină

Pe de altă parte, întrebat dacă ia în calcul să candideze pentru Primăria Capitalei, Daniel Constantin a spus că este prea devreme şi nu s-a analizat acest lucru la nivelul partidului, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu a calificat drept speculaţie varianta potrivit căreia ar intra în cursa electorală la Bucureşti.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida, la viitoarele alegeri, pentru UNPR. Anunțul a fost făcut miercuri, într-o conferință de presă, de președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea.