A stat 17 ani la PUŞCĂRIE! Ce face acum UCIGAŞUL Mihaelei Runceanu VIDEO

Unul dintre criminalii care au îngrozit România, Daniel Cosmin Ştefănescu, ucigaşul Mihaelei Runceanu, a făcut o pasiune în folosirea contului de socializare pe care postează imagini morbide şi poze cu semne obscene.

27 sept. 2014, 13:42
A stat 17 ani la PUŞCĂRIE! Ce face acum UCIGAŞUL Mihaelei Runceanu VIDEO

Cel care a stat în închisoare 17 ani anunţa în urmă cu 4 ani că reabilitarea se va produce odată cu prezentarea unui reality-show. Din motive necunoscute, emisiunea a fost anulată, iar Daniel Cosmin Ştefănescu a intrat într-un con de umbră.

După ce a ratat şansa de deveni vedetă TV, Daniel Cosmin Ştefănescu încearcă să iasă în evidenţă pe Facebook. Nu mai pare bărbatul spăşit de acum 8 ani, când ieşea de pe porţile închisorii. Cel puţin, aşa reise din fotografiile şi mesajele postate pe contul său. Şi în plus, nu apare alături de Ivenia, femeia despre care spunea că vrea să o ia de soţie.

După ce a ieşit din închisoare, Daniel Cosmin Ştefănescu şi-a făcut publică iubirea pe care i-o poartă Iveniei. Relaţia dintre cei doi a fost la un pas să se destrame, de când Daniel Ştefănescu anunţa marea reabilitare. Iubita lui, Ivenia, chiar declarase că s-a despărţit de Daniel, pe motiv de nepotrivire de caracter. Se pare însă că şi-au mai dat o şansă.

Daniel Cosmin Ştefănescu a dat din nou piept cu libertatea după 17 ani petrecuţi în închisoare, pentru că a ucis-o cu sânge rece pe marea artistă Mihaela Runceanu. Nici acum nu recunoaşte crima şi regretă că a cunoscut-o pe cântăreaţă.