Daniel Dobre vorbeşte în premieră despre relaţia cu Simona Halep. De ce acceptă ieşirile nervoase ale campioanei de la Wimbledon 2019

Daniel Dobre a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care o are cu Simona Halep, după ce în mai multe meciuri au existat şi momente tensionate între cei doi.

17 iul. 2019, 06:25
Daniel Dobre vorbeşte în premieră despre relaţia cu Simona Halep. De ce acceptă ieşirile nervoase ale campioanei de la Wimbledon 2019

Daniel Dobre a declarat ca reactiile nervoase pe care Simona Halep le are uneori la adresa lojei sunt firesti in tenis si ca nu intelege anumite comentarii din presa.

Simona Halep dă o nouă lovitură financiară. Câţi bani a încasat de la Nike pentru victoria de la Wimbledon 2019

„Are momente in care se descurca mereu singura, dar si momente cand are nevoie de loja, de sustinere. Simte ca are nevoie sa isi ia energia astfel. Dar oamenii nu inteleg asta. Au aparut articole ca cere de la sclavii ei sa aplaude. Ea se uita sa caute un sprijin! Si tu ce zici? „Nu, ma, nu fac asta ca altfel sunt sclavul ei!”. Eu nu sunt sclavul Simonei si nici nu voi fi niciodata. Lucrurile pe care le fac, le fac pentru jucatori”, a spus Daniel Dobre la Marius Tuca Show.

MOTIVUL INCREDIBIL pentru care Novak Djokovic nu a invitat-o pe Simona Halep la TRADIŢIONALUL DANS de la BALUL CAMPIONILOR

Daniel Dobre a mentionat ca este nemultumit de faptul ca simte ca nu este respectat: „Cea mai mare problema pe care o am este ca jurnalistii vorbesc fara sa se documenteze. Pe mine nu ma defineste faptul ca am fost la Wimbledon. Ca sa ajung acolo, am avut campioni europeni in Turcia, in Germania. Am avut un club, am luat fete de la 16 ani de la zero si le-am dus in top 200. Am facut ceva ca sa ajung aici si am ajuns pe baza unor rezultate si experiente. Pe mine ma respecta jucatorii si tu vii ca jurnalist si spui ca sunt un nimeni si o panarama?”.

S-A AFLAT! Cine este tânărul care i-a fost alături Simonei Halep la Wimbledon. „Când îmi place cineva, încerc să păstrez acea presoană”

Daniel Dobre a reluat colaborarea cu Simona Halep in luna martie, la turneul de la Miami. Sub comanda lui, fostul lider WTA a castigat turneul de la Wimbledon 2019.