Daniel Dragomir, audiat în Comisia de Control a SRI, despre „culoarele media”

Daniel Dragomir este audiat, la ora transmiterii acestei ştiri, în Comisia de Control a SRI, fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii precizând că temele principale de discuţie vor fi "culoarul media" şi "statul paralel".   

16 mai 2018, 14:03
Daniel Dragomir, audiat în Comisia de Control a SRI, despre „culoarele media”

„Am fost invitat de Comisia parlamentara de control a SRI pentru a continua audierile referitoare la statul paralel. Tema principala a audierii de astazi: culoarul media. Statului paralel ii este frica de lumina adevarata. Sa punem deci reflectoarele adevarului pe ei”, a scris Daniel Dragomir pe Facebook cu câteva ore înainte să înceapă audierea sa.

Daniel Dragomir a mai fost audiat în Comisia de Control a SRI şi în 19 septembrie 2017, preşedintele Claudiu Manda transmiţând atunci că fostul ofiţer a indicat un fost preşedinte al Camerei Deputaţilor care a beneficiat de sprijinul SRI, prin intermediul „culoarelor media”.

„(Dragomir, n.r.) a spus de persoane din conducerea SRI care au folosit acele culoare media despre care a făcut referire la televizor, dar spunea cum acele culoare media au fost folosite pentru a sprijini mediatic persoane politice, a dat exemplu, ne-a spus un nume. Aşteptăm la următoarea întâlnire dovezile şi probele”, a spus atunci Manda.