Daniel Fenechiu a fost înlocuit de la conducerea grupului PPDD din Camera Deputaţilor

Oamenii lui Dan Diaconescu din Camera Deputaţilor au decis să-l înlăture din funcţie de Daniel Fenechiu, cel care până acum ocupa postul de lider de grup, informează stiripesurse.ro.

02 sept. 2014, 16:17
Daniel Fenechiu a fost înlocuit de la conducerea grupului PPDD din Camera Deputaţilor

În locul lui Daniel Fenechiu a fost numit deputatul Dumitru Niculescu. Un singur membru al PPDD s-a opus schimbării lui Daniel Fenechiu din fruntea grupului.

Schimbarea lui Fenechiu înseamnă, totodată, o modificare și în conducerea Parlamentului, pentru că liderii de grup fac parte din Biroul Permanent al Camerei Deputaților.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, decizia ar fi fost motivată de hotărârea conducerii centrale a-i îndepărta pe cei care nu agrează colaborarea cu PSD, Fenechiu fiind unul dintre reprezentanţii nucleului anti-PSD din partid.

De altfel, planul conducerii PPDD este unul mai extins, dându-se ordin ca toți liderii de filiale din țară care nu agreează colaborarea cu PSD, să fie maziliți.

Acești lideri fac jocurile pentru ca PSD să nu obțină majoritățile în plan local, iar conducerea PPDD vrea să dea o dovadă de bună credință față de partenerii de la PSD.