Daniel Florea a demisionat din PSD. Anunţul „asumat” a fost făcut pe Facebook

Deputatul Daniel Florea a demisionat din grupul PSD din cauză că nu are susținerea partidului pentru a candida la primăria sectorului 5.

01 sept. 2022, 15:49
Daniel Florea a demisionat din PSD. Anunţul „asumat” a fost făcut pe Facebook

Deputatul Daniel Florea, fost primar al sectorului 5, a demisionat, joi, din PSD din cauză că nu are susținerea partidului pentru a candida la primăria sectorului 5.  Funcția de primar la sectorul cinci a rămas vacantă după condamnarea definitivă a lui Cristian Popescu Piedone în dosarul Colectiv, în 12 Mai 2022.

Parlamentul României începe joi a doua sesiune ordinară a anului. Legile educaţiei şi legile justiţiei, printre priorităţi

Acesta a făcut anunțul pe Facebook. „01.09.2022- Astazi, am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumata, gandita indelung si in deplina conformitate cu principiile mele personale, profesionale si politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez si nu am avut niciodata intentia de a candida la alegerile locale partiale pentru functia de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD sa sustina un candidat fara activitate politica in PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a scris Daniel Florea pe Facebook.

Candidatul USR pentru Primăria Sectorului 5, Alexandru Dimitriu, a trimis, pe data de 22 august, o scrisoare deschisă către președinții PSD și PNL în care le cere să stabilească în termenul legal calendarul de organizare al alegerilor locale.

George Simion cheamă românii să candideze la prezidenţiale sub sigla AUR. Termenul pentru înscrieri este 25 septembrie

Guvernul PSD-PNL-UDMR trebuie să adopte până pe 2 septembrie hotărârea de organizare a alegerilor parțiale din Sectorul 5. Consilierul local USR de la Primăria Sectorului 5 îi avertizează pe Ciucă și Ciolacu că, dacă nu adoptă pana pe 2 septembrie hotărârea de organizare a alegerilor parțiale, „încalcă legea și comit un abuz în serviciu”.