Daniel Florea: „Educaţia, prioritară în Sectorul 5”. Ce burse s-au votat în ultima şedinţă de consiliu

Consilierii PNL și USR au fost din nou absenți de la un vot important pentru educație în comunitatea locală a Sectorului 5. În schimb, Daniel Florea a mulţumit pe Facebook consilierilor PSD.

18 iun. 2019, 13:13
Daniel Florea: „Educaţia, prioritară în Sectorul 5”. Ce burse s-au votat în ultima şedinţă de consiliu

Marți, 18 iunie 2019 s-a desfășurat o nouă ședință a Consiliului Local Sector 5. Ordinea de zi a acesteia a adus în atenție proiecte propuse de Primarul Daniel Florea și deosebit de importante pentru sistemul educațional al Sectorului 5, precum acordarea burselor școlare, cu stabilirea cuantumului și numărului acestora și constituirea unui comisii care să negocieze cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București condițiile de închiriere a imobilului în care își desfășoară activitatea Colegiul Tehnologic Grigore Cerchez, ai cărui peste 1000 de elevi riscă să rămână fără un loc în care să-și desfășoare activitatea formativ – educațională (amanunte pe www. Sector5.ro, secțiunea „Ședințele Consiliului Local” – „Ordinea de zi”).

Ca în multe alte ocazii în care Primarul Daniel Florea a inițiat introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte deosebit de importante pentru comunitatea locală a Sectorului 5, grupurile PNL și USR din Consiliul Local al Sectorului 5 au absentat de la ședință. Cu toate acestea, proiectele au fost adoptate cu sprijinul majorității PSD. 

„Multumesc consilierilor locali PSD, cu ajutorul carora demonstram zi de zi ca EDUCATIA ESTE PRIORITARA IN SECTORUL 5.
Burse semestrul II- Numar total:10707, din care 338 burse de performanta, 7525 burse de merit, 296 burse de studiu, 2531 burse de ajutor social, 17 burse de ajutor ocazional.
Facem tot ceea ce depinde de noi sa pastram Colegiul National ”Grigore Cerchez””, a scris Daniel Florea pe Facebook.