Daniel Funeriu: Mă înscriu în Mişcarea Populară. Intenţionez să candidez la europarlamentare

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu, care va fi eliberat din funcţie începând cu 1 februarie, anunţă că se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară şi că intenţionează să candideze la alegerile europarlamentare, transmte Agerpres.

28 ian. 2014, 17:03
Daniel Funeriu: Mă înscriu în Mişcarea Populară. Intenţionez să candidez la europarlamentare

‘A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru, cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic. Intenţionez să cer încrederea colegilor pentru a reprezenta împreună cu cât mai mulţi colegi PMP în Parlamentul European’, scrie Funeriu marţi pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat marţi decretele de eliberare din funcţie a consilierilor prezidenţiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu şi Daniel Funeriu.

De asemenea, preşedintele a semnat deciziile de eliberare din funcţie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel-Andrei Moldoveanu.

Curtea de Apel Bucureşti se pronunţă miercuri în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară, admisă de Tribunalul Bucureşti pe data de 16 septembrie 2013.

VEZI SI:

Cinci consilieri prezidenţiali, ELIBERAŢI din funcţie. Pe listă sunt Lăzăroiu, Funeriu şi Rădulescu