Daniel Ghiţă, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan. „Să candideze la Rahova! Aşa fac golanii de cartier”

Daniel Ghiță s-a revoltat după ce a văzut că Nicușor Dan ar fi jignit-o pe Gabriela Firea și ar fi catalogat-o drept "panaramă".

23 sept. 2020, 11:09
Daniel Ghiţă, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan. „Să candideze la Rahova! Aşa fac golanii de cartier”

Daniel Ghiță susține pe Facebook că Nicușor Dan este liber să candideze la Rahova, iar limbajul lui este al unui „golan de cartier”, nu al unui candidat la Primăria Capitalei.

ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan, favorit în faţa Gabrielei Firea la casele de pariuri. Câte primării de sector ar câştiga PSD

„Nicușor Dan ( zis „Plicsusor Ban”) o insultă , public, pe Gabriela Firea: o face Panaramă! Așa fac golanii de cartier, nu unul care dorește sa devină Primar!

Ne explică, citez :” ca nu vrea sa vadă fetița lui cum o panaramă ajunge vedetă”!

Unul care face trafic de influența si deschide 400 de procese și le retrage pe ultima sută de metri! Este liber să candideze la Rahova?!#DNA, dormi? Nu este legea egala pentru toți?

Nu cred ca băiatul meu sau băieții lui Gabriela Firea, doresc să vadă așa ceva la TV!

Asa om sa fie exemplu pentru copiii noștri? Copiii nostri nu trebuie sa vadă la TV unul care face de influența și jignește grosolan femei!

Sunteți rușinea României și un prost exemplu pentru societate: Rares Ruj Roz și Nicușor plicușor! Civicii, pe care eu nu i am văzut niciodată, când era vorba de păduri!

Tu, Nicușor ” plicușor”, locul tău nu este la periferie, e la pușcărie! #DNA sper ca aplici legea, nu selectiv.

A dormit Nicușor cu „câinele ” prea mult in parc și i-ai luat puricii?

Rares Bogdan a jignit avocatul poporului, Renate Weber, public , in ultimul hal! Copiii noștri nu au cum sa aibe așa ceva ca exemplu!

Aici, este vorba de educație, onoare, demintate! Nu exista nicio scuză, să jigensti o Mama a doi copii!

Dacă Rares Ruj Roz afirma ca e fratele mai mic a lui Nicusor Dan, de azi sunt fratele mai mic a doamnei PrimarGeneral #GabrielaFirea!

Este in #FIREA omului să nu suportam nedreptatea!

Este in #FIREA omului să fim umani, să iubim femeile și sa le respectăm!

Este in #FIREA mea să iau atitudine!

PS: Postaciilor de la USR și PNL. Nu va mai chinuiți sa explicați ca sunt PSD ist, ca nu sunt! Sunt bărbat, nu las ca voi! Când văd nedreptate, mă implic pentru om, nu pentru partidul politic!

Alături de #GabrielaFirea!

Dați share masiv, sa vadă hahalerele serviciilor, ca nu mai papam campania de dezbinare a poporului român!”, a scris Daniel Ghiță.