Daniel Ghiţă-Cătălin Moroşanu, ce meci, mănuşa a fost aruncată. „Dacă nu are curaj, să se retragă”

Daniel Ghiță a revenit în activitate cu o victorie clară și entuziasmantă în fața lui Dzevad Poturak, în Gala Colosseum de la Cluj. După ce l-a învins pe bosniac, luni seară, "Samuraiul Sălbatic" l-a provocat pe Cătălin Moroșanu la un meci de zile mari.

30 oct. 2018, 14:06
Daniel Ghiţă-Cătălin Moroşanu, ce meci, mănuşa a fost aruncată. „Dacă nu are curaj, să se retragă”

Imediat după meciul din Colosseum Tournament, Daniel Ghiță i-a aruncat mănuşa campionului K1, Cătălin Moroşanu, scrie digisport.ro.

Citeşte şi Fratele luptătorului Cătălin Moroşanu, reţinut într-un dosar de crimă organizată şi evaziune fiscală

„Acum în România aș dori să lupt cu Cătălin Moroșanu, care se consideră un sportiv de renume, un sportiv foarte bine cotat. Dacă are curaj să se lupte cu mine, îl aștept în ring. Dacă nu are curaj, să se retragă”, a spus Daniel Ghiță, la microfonul Digi Sport, la finalul luptei cu Dzevad Poturak.

La rândul său, Cătălin Moroșanu anunțase, cu 10 zile înainte, că este foarte aproape de o retragere din cariera profesionistă în kickbox.

„La anul mă gândesc la retragere. Mai o fac o gală în Craiova, una în Ardeal și îmi iau rămas bun de la toți românii care m-au susținut în ăștia 12 ani de carieră frumoasă”, a spus Cătălin Moroșanu, pe 19 octombrie, după o victorie obținută prin KO tehnic în fața turcului Mehmet Ozer, la Piatra Neamț.

Daniel Ghiță (37 de ani) are 51 de victorii de-a lungul carierei profesioniste în kickbox (39 prin KO) și 11 înfrângeri.

Cătălin Moroşanu (34 de ani) are 46 de victorii (27 prin KO) în cariera profesionistă în kickbox și 12 înfrângeri.