Daniel Ghiţă, un nou ATAC DEVASTATOR la adresa lui Cătălin Moroşanu. Acuzaţii BOMBĂ

Daniel Ghiţă a reluat disputa verbală cu rivalul său, Cătălin Moroşanu, despre care spune că îl evită şi refuză să discute despre o luptă directă.

16 ian. 2019, 08:03
Daniel Ghiţă, un nou ATAC DEVASTATOR la adresa lui Cătălin Moroşanu. Acuzaţii BOMBĂ

Daniel Ghita sustine ca managerii sai au luat legatura cu Catalin Morosanu, insa cel poreclit „Moartea din Carpati” nu vrea nici sa demareze negocierile pentru o intalnire in ring.

KO ULUITOR al lui Moroşanu! Cel mai rapid din carieră, împotriva „reptilianului” Cuk VIDEO

„Managerii mei l-au sunat pe Morosanu, care se pare ca este pentru doua luni la o emisiune unde face curat in grajd, da cu matura (nu este rusinos) . Deci refuza sa stea la masa! Refuza sa lupte, pentru ca ii este frica de mine! In loc sa minti presa si publicul ca lupti, mai bine spune public ca iti este frica de mine. In viata mea… nu am vazut asa om sa minta si sa se victimizeze ca femeile! Glory nu este interesat de Morosanu. Eu am stat la masa si am discutat deschis. Unicul care fuge si evita este Moropinochhio! Eu cred ca mai bine ramai la show, ca luptele sunt pentru barbatii adevarati, nu pentru campioni K1 TV”, a scris Daniel Ghita pe Facebook.

La finalul anului trecut, Morosanu dezvaluia ca i-a facut o oferta concreta lui Ghita, de a lupta in luna iunie pe stadionul din Craiova, insa ca partile nu au ajuns la un acord.