Daniel Ghiţă îl face praf pe Cătălin Moroşanu după scandalul de la Survivor. „Ţi-a fost frică să lupți cu mine, bun, am înţeles”

Daniel Ghiță l-a făcut praf pe Cătălin Moroşanu, după ultimul scandal din competiția de la Pro TV. Cei doi nu s-au confruntat niciodată în ring, deşi Ghiţă l-a provocat în dese rânduri pe Moroşanu.

20 feb. 2024, 14:47
Daniel Ghiţă îl face praf pe Cătălin Moroşanu după scandalul de la Survivor. „Ţi-a fost frică să lupți cu mine, bun, am înţeles”
Daniel Ghiţă îl face praf pe Cătălin Moroşanu după scandalul de la Survivor. "Ţi-a fost frică să lupți cu mine, bun, am înţeles"

Daniel Ghiţă îl face praf pe Cătălin Moroşanu după scandalul de la Survivor. Cătălin Moroșanu a fost protagonistul unui alt incident în cadrul competiției Survivor All Stars, unde a avut un conflict acerb cu colegul său, Iancu Sterp. Imediat, Daniel Ghiță a transmis un mesaj dur, acuzându-l pe rivalul său că preferă să se bată la Survivor și nu în ring, cu profesioniștii.

Citeşte şi: Tensiunile au atins cote alarmante la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au fost la un pas de bătaie: „A avut două meciuri printr-o gală și are impresia că e buricul pământului”

„Vă rog, să nu mai îmi trimiteți link-uri cum se ceartă Moroșanu la Survivor!  Am fost bombardat cu sute de mesaje.  Nu există nicio rivalitate, dușmănie, sau altceva între noi. L-am iertat de mult timp. Fiecare face ce simte că trebuie să facă.  Când am fost umilit și batjocorit:  i-am răspuns, public. Ți-a fost frică să lupți cu mine, bun, am înțeles. Capitolul este închis! Nu există nicio concurență, rivalitate, ură sau altceva din partea mea. Să se certe, înjure, bată cât dorește la emisiunea respectivă: nu este de interes național și nu mă interesează!  Sunt poreclit „Samuraiul Sălbatic”, pentru că nu am dat nicio lovitură sub centură sau nepermisă în ring, dar nici în viață! Dumnezeu are grijă de toți!”, transmis Daniel Ghiță, pe pagina lui de Facebook.

Citeşte şi: Culiță Sterp, chemat înapoi la Survivor. A primit ofertă de la producătorii Pro TV. ”M-au sunat din nou”

Conform ultimelor informații apărute în presă, Cătălin Moroșanu ar fi fost eliminat de la Survivor All Stars. Luptătorul ar fi părăsit competiția și ar fi fost văzut pe Aeroportul Otopeni, după întoarcerea din Republica Dominicană.