Daniel Iordăchioaie este bolnav: A slăbit 50 de kilograme din cauza diabetului

Daniel Iordăchioaie a reuşit să dea jos 50 de kilograme în doar câteva luni. Motivul pentru care a slăbit nu ţine neapărat de frumuseţe, ci de starea de sănătate. Artistul suferă de diabet.

06 oct. 2014, 11:32
Daniel Iordăchioaie este bolnav: A slăbit 50 de kilograme din cauza diabetului

Daniel Iordăchioaie a făcut furori duminică seara cu look-ul său la emisiunea „Dansează printre stele”, de la Antena 1. Artistul, care face parte din band-ul care cântă melodiile pe care dansează concurenţii, pare cu 10 ani mai tânăr şi are o siluetă de invidiat. El a slăbit spectaculos. Prezentatorul show-ului. Horia Brenciu, a dezvăluit că Daniel Iordăchioaie a dat jos 50 de kilograme în doar câteva luni. Anul trecut, el ajunsese să cânjtărească aproape 130 de kilograme.

Motivul pentru care celebrul cântăreţ a decis să scape de kilogramele în plus este starea sa de sănătate. El suferă de diabet. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Draga mea prietenă”, de la Kanal D, în urmă cu scurt timp, el a explicat de ce a decis să slăbească.
„Am zis într-o dimineaţă că vreau să slăbesc. Am slăbit 45 de kilograme în treiluni şi jumătate-patru. Am început să merg la sală, de două ori pe săptămână. Stau la etajul opt şi am renunţat la lift. Motivul principal e că în toamna trecută m-a lovit un diabet pe care vreau să-l ţin sub control. Aveam 127 de kilograme. Acum (n.r. în luna mai) am 85 de kilograme. Mă simt altfel. Am alt chef”, a declarat Daniel Iordăchioaie pentru libertatea.ro