Daniel Iordăchioaie, schimbare RADICALĂ după ce s-a luptat cu CANCERUL. Cum arată acum FOTO

Daniel Iordăchioaie, 49 de ani, a recunoscut că s-a luptat cu un cancer la pancreas, asta în timp ce era nevoit să își țină în frâu și o afecțiune mai veche, diabetul. Solistul și-a recăpătat optimismul şi a revenit pe scenă.

28 sept. 2017, 07:34

Daniel Iordăchioaie a fost surprins recent de Click alături de fiica lui, Salma, care este foarte atașată de el. Extrem de entuziasmați și de binedispuși, ei au fost la cumpărături, apoi au luat masa în oraș. Solistul apare schimbat faţă de cum era atunci când lupta cu boala. A pus la loc mai multe kilograme şi pare în formă maximă.

„Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţă, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, povestea Daniel Iordachioaie.

Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri s-au despărâit acum patru ani. cei doi au rămas în relații bune de dragul copiilor, Salma (7 ani) și Darius (16 ani).