Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea, a ratat din nou Bacalaureatul. La 43 de ani nu poate trece testul de Limba Română

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, ar fi urmat să susțină, luni, proba la Limba și Literatura Română, dar pentru că pentru că nu se simțea pregătit nu s-a mai prezentat. Anul trecut a luat nota 3,60!

28 iun. 2021, 12:25
Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea, a ratat din nou Bacalaureatul. La 43 de ani nu poate trece testul de Limba Română

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea, a ratat din nou Bacalaureatul. Acesta a picat examenul de Bacalaureat de anul trecut, cu nota 3,60 la Limba Română, după ce a luat 7,55 le Istorie și 8,65 la Geografie. Liderul local, în vârstă de 43 de ani, a absolvit în urmă cu câțiva ani liceul, la seral, și declara recent că a făcut meditații la Limba Română, scrie Ziarul de Vrancea.

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședinte PNL Vrancea, a ratat din nou Bacalaureatul

Daniel Moroșanu a absolvit în urmă cu câțiva ani Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral, după ce a absolvit o şcoală profesională de mecanic auto.”M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copiii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, a declarat Daniel Moroșanu.

SUBIECTE ROMANA BACALAUREAT 2021. AVEM testele la prima probă de la Bac 2021!

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea mai spunea și că vrea să se înscrie la facultate.