Daniel Onoriu a deschis ochii și mișcă! Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului: „O să-și revină!”

Daniel Onoriu a ajuns la spital în luna decembrie a anului trecut, în stare gravă, având sângerări interne. Organismul său a intrat în septicemie, iar pilotul a fost băgat în comă indusă!

13 ian. 2022, 13:38
Daniel Onoriu a deschis ochii și mișcă! Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului: „O să-și revină!”

Daniel Onoriu a deschis ochii și mișcă! Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului. Isabela Onoriu, soția pilotului, a anunţat că acesta e mult mai bine, dă semne de îmbunătățire și a deschis ochii!

Daniel Onoriu a deschis ochii și mișcă! Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu diferă de la o zi la alta. Isabela Onoriu a dezvăluit că soțul ei a deschis ochii, a început să miște și dă semne de revenire! „În momentul de față este un pacient staționar stabil. Adică, nu e nici mai rău, nici mai bine. De câteva zile i s-au redus sedativele și, dacă pot spune, e foarte puțin conștient! Are o privire… nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior”, a spus Isabela Onoriu într-o emisiune TV.

Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! „Efectiv l-au măcelărit acolo!”

Soţia lui Daniel Onoriu a precizat că recuperarea va fi una de lungă durată. „Șanse sunt. Eu cred în continuare că sunt șanse să își revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-și revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine! Nici nu accept altceva! Recuperarea este de durată, cu pași mici. Nu o să ne trezim peste noapte că s-a ridicat din pat și merge. O să fie cu pași mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mai spus Isabela Onoriu.


loading...
Partenerii noștri