Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest. Pilotul de raliuri reclamă faptul că a fost agresat

Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încălcat de mai multe ori ordinul de protecţie obţinut de soţia sa, Isabela. În arest, însă, pilotul de raliuri ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor.

22 nov. 2022, 09:48

Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest. Pilotul de raliuri nu poate accepta faptul că Isabela, femeia care i-a fost alături la rău şi la bine, vrea să divorţeze. După cinci ani de mariaj şi o cumpănă uriaşă, cele două luni de comă ale lui Daniel, Isabela a decis că a venit momentul să o apuce pe altă cale, diferită de cea a soţului ei. Daniel Onoriu nu se poate împăca, însă, nicicum cu divorţul, aşa că face tot ce crede de cuviinţă să-i atragă atenţia soţiei şi s-o readucă în viaţa lui. A încercat chiar s-o facă geloasă cu o femeie din Canada, dar Isabela a rămas de neînduplecat.

Mai mult, Isabela a cerut ordin de protecţie împotriva încă soţului ei pe motiv că acesta o ameninţă şi o urmăreşte. Pilotul de raliuri a trecut, însă, şi peste decizia magistraţilor, astfel că a încălcat de mai multe ori ordinul de protecţie. Ultima dată, însă, Isabela a sunat la Poliţie, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe acesta în faţa locuinţei femeii. Pentru că era agitat, o ambulanţă SMURD l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie, apoi, după ce a fost stabilizat, a fost dus la secţie şi audiat.

Daniel Onoriu a încercat să se sinucidă în arest

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit surselor cancan.ro, pilotul de raliuri ar fi încercat să se spânzure în seara zilei de 21 noiembrie 2022, cu doar câteva ore înainte de termenul dat de instanță cu privire la revocarea măsurii arestării preventive. Daniel Onoriu ar fi făcut mai multe amenințări din arest, după ce oamenii legii de la Poliția Capitalei au contactat personalul specializat al Spitalului „Obregia” pentru a le sări în sprijin.

Oamenii legii consideră faptul că Daniel Onoriu ar fi trebuit să beneficieze de un tratament special pentru a-l liniști și pentru a i se trata tulburările pe care le resimte. De asemenea, Daniel Onoriu le-a mai spus apropiaților săi că ar fi fost agresat în arest.

Iată comunicatul transmis de reprezentanții Poliţiei la momentul reţinerii.

La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa. La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunţat Poliţia la momentul reţinerii.