DANIEL ONORIU, pus în CĂTUŞE. A fost oprit în trafic de POLIŢIŞTI

Daniel Onoriu, suspectat de faptul că ar fi incendiatr maşina fostei sale iubite, Simona Chiţac, a povestit varinta sa în acest scandal.

24 mart. 2017, 15:50
DANIEL ONORIU, pus în CĂTUŞE. A fost oprit în trafic de POLIŢIŞTI

Daniel Onoriu a transmis și el un mesaj despre ultimele evenimente din viaţa sa.

Maşină în flăcări în Capitală. Nepotul unei mare artiste, acuzat că ar fi incendiat bolidul fostei iubite. Prima reacţie

„Din păcate, s-a terminat urât tare o relație de iubire așa cum nimeni nu a avut vreodată în lumea asta, timp de 10 ani. Am stat la poliție vreo 7 ore pentru declarații. Am fost oprit în trafic în seara asta (n.r – aseară) de către organele de poliție și m-au dus la secție, am stat vreo 30 min în cătușe, mi sau luat aprente, mi s-au făcut poze așa cum am văzut în filme ca ultimul infractor de către polițiști. Am fost acuzat de Fosta mea iubită, (pentru care am făcut tot ce am putut eu mai mult și mai mult (atât cât am putut) să o protejez, să o învăț să trăiască frumos, să o plimb în toată lumea, să o fac să se simtă iubita mea, sora mea, prietena mea) că i-am dat foc unei mașini pe care eu i-am cumpărat-o. Simona draga, am stat prea mulți ani împreună zi de zi și noapte de noapte, 24 de ore din 24 împreună la bine și la greu. Nu merită băiatul tău să-i faci una ca asta…. M-ai dezamăgit tare cu ceea ce ai făcut, dar pentru că te-am iubit TE IERT. Te rog din suflet înțelege că băiatul tău e acum băiatul altei femei”, a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

Joi seara, pe o stradă din sectorul 1 al Bucureștiului, o mașină a fost incendiată. Proprietarul este Simona Chițac, fosta iubită a lui Daniel Onoriu, pilotul de raliuri. Femeia susține că a primit amenințări din partea acestuia.