Daniel Pancu, contract pe trei ani cu Rapid. Obiectivul este revenirea în prima ligă

Antrenorul Daniel Pancu a semnat, luni, un nou contract cu clubul de fotbal din Liga a a II-a, FC Rapid, înţelegere care va fi valabilă în următorii trei ani, a anunţat gruparea giuleşteană pe site-ul său oficial.

15 iul. 2019, 19:42
Daniel Pancu, contract pe trei ani cu Rapid. Obiectivul este revenirea în prima ligă

„Rapid şi-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai iubiţi giuleşteni din istoria clubului, după ce a semnat cu Daniel Pancu un contract valabil pentru următorii trei ani, astfel că angajamentul său va expira în vara lui 2022. Daniel Pancu (41 de ani) a sosit la Rapid în 1997, evoluând în mai multe rânduri pentru echipa noastră, pentru care a înscris peste 100 de goluri. Pancone a devenit antrenorul principal al Rapidului în sezonul trecut, cu care a promovat în liga secundă, după ce a câştigat detaşat seria a II-a din Liga a III-a debutând pe banca giuleşteană în etapa a VII-a, cu o victorie, 2-1, împotriva Medgidiei. Îi urăm mulţi ani în echipamentul Rapidului şi multe bucurii alături de cei mai frumoşi suporteri din ţară”, se menţionează pe site-ul citat.

Tehnicianul care a promovat în această vară cu Rapid în Liga a II-a a declarat: „Acum că am semnat pe trei ani sunt sigur că voi duce Rapid în topul fotbalului românesc”.

Daniel Pancu se află în aceste zile în Turcia acolo unde formaţia giuleşteană efectuează un stagiu de pregătire. Duminică, FC Rapid a mai disputat două partide amicale, cu selecţionata jucătorilor turci liberi de contract şi cu reprezentativa Under 21 a Turkmenistanului. Pe primul dintre acestea l-a câştigat cu scorul de 3-2 (goluri Cârstocea, Hlistei şi Sefer), iar pe cel de-al doilea cu 8-1 (goluri Drăghiceanu [3], Tudoran, Goge, Roskopf [2] şi Pănoiu). Anterior, FC Rapid învinsese cu scorul de 2-0 formaţia Malatyaspor, reprezentanta Turciei în ediţia 2019-2020 a Europa League. Ultimul amical este programat la 17 iulie, cu echipa condusă de Marius Şumudică, Gazişehir Gaziantep.