Daniel, băieţelul de 4 ani care a fost UCIS de mama lui cu SARE şi BĂTĂI

Un cuplu polonez din Marea Britanie a înfometat un copil de 4 ani, l-a încuiat într-o cameră şi i-a dat numai sare să mănânce, apoi l-a omorât în bătaie.

21 dec. 2012, 11:12
Daniel, băieţelul de 4 ani care a fost UCIS de mama lui cu SARE şi BĂTĂI

Magdelena Luczak, de 27 de ani şi partenerul ei, Mariusz Krezolek de 33 de ani, un cuplu originar din Polonia şi emigrat în Marea Britanie, a fost acuzat de cruzimi împotriva copilului femeii, Daniel Pelka, un băiat în vârstă de 4 ani, pe care l-au ţinut închis într-o cameră, dându-i numai sare şi bătându-l până când l-au omorât, dezvăluie Daily Mail.

În faţa instanţei tribunalului din Birmingham, acuzaţii au negat faptele comise în perioada ianuarie-martie 2011, mai precizează publicaţia britanică. Instanţa a hotărât ca acuzaţii să rămână în custodia poliţiei până la următoarea înfăţişare în instanţă, care va avea loc în mai, 2013. Între capetele de acuzare formulate de anchetatori la adresa lor se numără „asalt violent, rele tratamente aplicate minorului, neglijarea minorului, abandon şi lipsirea de îngrijiri medicale necesare”.

Medicii de pe ambulanţă l-au găsit pe Daniel în stare de inconştienţă, în locuinţa cuplului de polonezi, după ce bărbatul, speriat că băiatul nu mai mişcă, a sunat la 999. Copilul a murit la spital. După necropsie s-a aflat că băiatul murise în urma rănilor provocate la cap de loviturile pe care le primise.