Daniel Prodan a primit, postmortem, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace

Mihnea Motoc, ministrul Apărării Naţionale, a anunţat, vineri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că i-a conferit, postmortem, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, lui Daniel Prodan, decedat la 44 de ani.

18 nov. 2016, 18:57
Daniel Prodan a primit, postmortem, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace

Distincţie a fost oferită de către ministrul Apărării Naţionale „în semn de îndreptăţită apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în cariera sa sportivă”.

Daniel Prodan a decedat miercuri, 16 noiembrie, la 44 de ani, după ce a suferit un infarct. Tragedia a avut loc în casa fostului fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale a României, sub privirile soţiei.

„În semn de îndreptăţită apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în cariera sa sportivă în cadrul clubului militar, dar şi pentru a onora performanţele de exceptie înregistrate ca titular al reprezentativei României la campionatele mondial şi european de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei române, am conferit astăzi, postmortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace. Îmi exprim speranţa că vestea va aduce şi alinare familiei îndoliate”, a scris Mihnea Motoc pe Facebook.