Daniel Prodan vrea postul lui Răzvan Burleanu. „Candidez la şefia FRF!”

Daniel Prodan continuă războiul cu Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF. Prodan a anunţat că va candida la şefia FRF  în cazul în care Burleanu nu va fi validat de Tribunalul Bucureşti.

21 mai 2014, 19:22
Daniel Prodan vrea postul lui Răzvan Burleanu. „Candidez la şefia FRF!”

„Voi fi primul candidat pentru preşedinţia FRF. Sigur vor fi noi alegeri, sunt probleme foarte mari, sunt plângeri la judecătorie, astfel că tribunalul nu-l poate valida pe Burleanu. N-am să-l iert niciodată pentru şantajul cu violul! Acest personaj nu iubeşte fotbalul”, a declarat Didi Prodan la Sport Total FM.

„Voi candida pentru preşedinţia FRF, dacă se vor organiza din nou alegeri. Îl provoc pe preşedintele nevalidat la duel, îl invit chiar să demisioneze de acum şi să se lupte cu mine! Am o experienţă de opt ani în administraţie, nu mi-e frică de Burleanu! De fapt, Burleanu ar trebui să-și dea demisia și să candideze împotriva mea. Să fim unu la unu! Să fie luptă dreaptă, şi cine va pierde să iasă din fotbal! Voi colabora cu cei din Generaţia de Aur, îi voi aduce alături de mine la FRF! Acum, aceștia sunt prigoniți”, a mai spus Daniel Prodan pentru SportNews.

Magistraţii vor judeca pe 3 iunie contestaţiile depuse împotriva actualului preşedinte de AJF Giurgiu, de Corvinul Hunedoara şi de Poli Timişoara.