Daniel Savu, ATAC la Dragnea: Nu mă simt confortabil cu un preşedinte de partid CONDAMNAT

Senatorul Daniel Savu a declarat, miercuri seară, că nu-i este deloc uşor să colaboreze cu un președinte de partid condamnat.  Liviu Dragnea, singurul candidat rămas în cursa pentru şefia PSD, a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare, în Dosarul Referendumul. 

30 sept. 2015, 20:32
Daniel Savu, ATAC la Dragnea: Nu mă simt confortabil cu un preşedinte de partid CONDAMNAT

Daniel Savu, a cărui candidatură pentru şefia PSD a fost respinsă, a precizat că în interiorul formațiunii politice există un sentiment de solidaritate cu Dragnea, lucru care s-a văzut și în ședința Comitetul Executiv Național al PSD de miercuri.

„Nu mă simt confortabil. Nu știu ce s-a întâmplat în dosarul Referendumul, însă condamnarea lui Dragnea o văd altfel. Timp de 25 de ani toate partidele au făcut același tip de mobilizare la vot. Nimeni n-a plătit până acum, tot a fost pentru Dragnea. Nu știu ce probe au găsit, nu le contest, dar din punctul ăsta de lucrurile n-au stat corect”, a precizat Savu, la B1 TV

Întrebat ce vor face în situația în care Liviu Dragnea va trebui să renunțe la șefia partidului din cauza problemelor sale cu legea, senatorul PSD a răspuns că depunerea candidaturii sale la șefia partidului a fost alternativa sa.

„În conferința de la Teleorman i s-a pus această întrebare ( lui Dragnea – n.r) și a declarat că își asumă acest risc. Eu respect decizia partidului. Am candidat să ofer o alternativă, pentru că știam toate astea. Colegii mei au spus că ne asumăm riscul”, a precizat senatorul.

Citeşte şi Dragnea: Daniel Savu a fost simpatic, îl susţinem la Primăria Ploieşti dacă e primul în sondaje