Daniela Crudu a spart GHINIONUL. La ce superstiţie a recurs pentru a-şi găsi IUBIT

Daniela Crudu, care tocmai a renunţat la postul de asistentă tv de la emisiunea lui Dan Capatos, a mers la un târg de nunţi şi a ales să distrugă rochia pe care a îmbrăcat-o ca să-şi spargă ghinionul în dragoste.

08 iun. 2017, 07:31
Daniela Crudu a spart GHINIONUL. La ce superstiţie a recurs pentru a-şi găsi IUBIT

Daniela Crudu a îmbrăcat o rochie de mireasă care costă câteva mii de euro şi a mers cu ea prin toate bălţile şi a rugat pe cineva să i-o vopsească. Bruneta a spus că face toate aceste lucru ca să spargă ghinionul în dragoste şi să îşi întâlnească alesul.

Daniela Crudu se retrage din SHOWBIZ. Care este MOTIVUL

„Vreau să sparg ghinionul în dragoste. Vă pup şi casă de piatră la toate femeile care se mărită!”, a spus Daniela Crudu.

Dan Capatos a vorbit despre plecarea Danielei Crudu, spunând numai cuvinte frumoase despre aceasta. Realizatorul emisiunii „Xtra Night Show” a numit-o chiar sora lui pe Daniela Crudu.

Daniela Crudu pune CONDIŢII pentru viitorul SOŢ

„A obosit şi o înţeleg, de 10 ani avea un program foarte încărcat. S-a scris mult în această perioadă, că ar pleca din cauza banilor. Nu este adevărat, pe Cruduţa nu o interesau banii. Vrea să îşi vadă în felul ei nebunesc de viaţă, la ea motto-ul a fost mereu Carpe Diem”, a spus Dan Capatos.