Daniela Crudu, decizia pe care nu o mai aştepta nimeni

2015 vine cu o surpriză de proporţii pentru fanii Cruduţei şi ai emisiunii Un Show Păcătos! Cea mai îndrăgită asistentă păcătoasă a tuturor timpurilor revine la emisiunea care a transformat-o în cea mai cunoscută asistentă tv. Daniela Crudu va fi din nou cea care va incinge nopţile pe Antena 1 alături de Dan Capatos, Cătălin Bordea şi Silviu Andrei. 

02 ian. 2015, 16:12
Daniela Crudu, decizia pe care nu o mai aştepta nimeni

Daniela Crudu a renunţat la emisiunea şi şi-a dat demisia la presiunea lui Mihai Costea. Acesta a anunţat-o în timpul emisiei că dacă nu-şi dă demisia o va părăsi. Din dragoste faţă de cel care îi era iubit şi pe care îl credea tatăl viitorilor ei copii, Daniela a renunţat. Ultima ei apariţie la Un Show Păcătos s-a încheiat în lacrimi. Nilă o anunţase în direct că o părăseşte. „Nu vreau să fac o tragedie din asta… că asta e… Mulţi se despart!”spunea Cruduţa printre lacrimi. 

Cu toate acestea, ea a ales să spună „Adio!” emisiunii pe care o iubea, doar ca să îi facă pe plac lui Nilă. 
„Sunt foarte puţine persoane care sunt fireşti şi naturale şi care reuşesc să ajungă la inima telespectatorilor fără să facă nimic!” spunea Dan Capatos în ultima emisie în care a avut-o ca asistentă pe Daniela.

Mai multe detalii pe spynews.ro