Daniela Crudu, distracţie maximă cu fiul lui Gino Iorgulescu FOTO

Daniela Crudu ţine aproape de fotbal. Așa că, după o relație și mai multe idile cu diverși fotbaliști, asistenta țintește acum direct șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, mai precis pe Mario Iorgulescu, nimeni altul decât fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu.

30 mai 2016, 15:53

Daniela Crudu s-a dat în stambă la o petrecere, într-un lounge din zona Herăstrău, unde aterizase la masa lui Mario Iorgulescu. În imaginile obținute de Libertatea se vede destul de clar că prezența brunetei nu-l lasă rece pe juniorul care, întreaga seară, a încercat să fie cât mai mult prin preajma ei și să-i facă pe plac.

Mario Iorgulescu nu mai locuiește în România. Fiul şefului LPF studiază în Elveția și revine în țara natală doar în vacanțe.

Deși nu ar fi prima femeie care ar renunța la propria carieră pentru a se muta în alte locuri, doar de dragul relației, Daniela Crudu a jurat că nu va mai face niciun compromis de dragul iubirii, susținând că i-a ajuns tot ce a pătimit din cauza lui Mihai Costea. Să ne amintim că în perioada în care era iubita lui „Nilă”, bruneta stătea numai in casă, nu mai mergea la muncă și nu ieșea deloc din cuvântul fotbalistului, pe care, ulterior, l-a acuzat și de violență.