Daniela Crudu este în culmea fericirii! Fosta asistentă TV este din nou însărcinată: „Graviduța superbă”

Daniela Crudu și iubitul ei sunt în culmea fericirii! Fosta asistentă de televiziune este din nou însărcinată.  Imaginile care i-au luat pe toți prin surprindere!

19 dec. 2023, 19:16
Daniela Crudu este  în culmea fericirii! Fosta asistentă TV este din nou însărcinată: „Graviduța superbă”
Daniela Crudu este în culmea fericirii! Fosta asistentă TV este din nou însărcinată: „Graviduța superbă”

Daniela Crudu a anunțat recent că este din nou însărcinată, iar pentru a confirma acest lucru, vedeta a distribuit imagini cu burtica sa de gravidă. A păstrat această veste secretă timp de câteva luni și a decis să facă o surpriză fanilor săi astăzi. Bruneta a apărut în public cu burtica mărită, luându-i pe toți prin surprindere. Se pare că a rămas însărcinată la scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță numită Daiana Maria. Relația ei cu iubitul său pare să meargă perfect, deoarece au decis să mai aducă un suflețell pe lume.

Citește și: Cu ce echipă de fotbal ţine Alexandra Căpitănescu, Vocea României 2023. „E viaţa mea!” VIDEO

Vestea fericită a fost confirmată chiar de către apropiații vedetei, care fac reclamă pe internet pentru o firmă de îmbrăcăminte. Această companie a postat o fotografie cu fosta asistentă TV, însoțită de un mesaj frumos.

„Graviduța superbă Daniela Crudu poartă treningul nostru din catifea”, se arată în postarea făcută de firma de haine, unde Daniela Crudu este model.

Daniela Crudu a devenit mamă în luna mai a acestui an. A adus pe lume o fetiță superbă, pe care a numit-o Daiana Maria. Fosta asistentă de televiziune a născut înainte de termen, însă totul a decurs perfect. Aceasta a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat imediat după ce a născut-o pe fiica ei. Se pare că acum este din nou însărcinată.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, dezvăluia Daniela Crudu, în emisiunea lui Capatos.

Citește și: Zodia care va fi cerută în căsătorie la început de 2024. În ianuarie i se împlinește cea mai mare dorință