Daniela Crudu plânge non-stop. Relaţia sa cu Mihai Costea este în pericol

Steaua l-a împrumutat pe Mihai Costea la o echipa poloneză Zawisza Bydgoszcz, cu care va juca în Europa League, însă iubita fotbalistului, Daniela Crudu, nu este deloc încântată de acest transfer. De acum înainte, cei doi se vor vedea cel mult o dată pe lună.

07 iul. 2014, 19:35
Daniela Crudu plânge non-stop. Relaţia sa cu Mihai Costea este în pericol

Mihai Costea a plecat deja în Polonia, la noua sa echipă, Zawisza Bydgoszcz, însă iubita lui, Daniela Crudu, nu a putut să îl însoţească, pentru că este implicată în multe proiecte de televiziune. Cu toate că munceşte de dimineaţă până seară, Cruduţa nu face altceva decât să plângă de dorul iubitului ei.

Citeşte şi Daniela Crudu are sânii plini de vânătăi. Este incredibil ce a păţit vedeta

Daniela suferă mult după Costea, mai ales că ei nu au fost despărţiţi mai deloc. Ei sunt şi foarte geloşi, posesivi, iar gândul că nu vor mai fi împreună clipă de clipă, că nu se vor mai putea controla, îi face să sufere. Mihai plânge pe o parte, ea pe altă parte.

Acum se vor vedea după 15 august, când se mai eliberează ea puţin şi va putea merge la el. La cât de geloşi sunt, nu ştiu dacă povestea lor de dragoste va trece peste acest test„, a declarat un apropiat al celor doi, pentru cancan.ro.

Vezi şi Daniela Crudu, pictorial SEXY odată cu venirea verii. Fotografiile au aţâţat fanii hipnotizaţi de formele ei