Daniela Crudu se bucură din plin de viața de mămică! Primele imagini cu asistenta TV și micuța ei

Daniela Curdu a devenit mămică cu câteva luni în urmă, iar această ipostază se pare că i se potrivește de minune. Vedeta a postat mai multe imagini cu noua sa viață.

06 aug. 2023, 13:01
Daniela Crudu se bucură din plin de viața de mămică! Primele imagini cu asistenta TV și micuța ei
Daniela Crudu se bucură din plin de viața de mămică! Primele imagini cu asistenta TV și micuța ei

Au trecut câteva luni de la momentul în care Daniela Crudu a experimentat bucuria de a deveni mămică. Fosta asistentă TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În prezent, vedeta acordă foarte multă atenție educației și creșterii micuței.

Citește și: Vești proaste pentru românii aflați pe litoral! ANM a emis avertizare de COD portocaliu de furtuni. Care sunt zonele unde vijelia va mătura totul în jur

Daniela Crudu menține legătura cu urmăritorii săi din mediul online prin intermediul postărilor care surprind momente din viața ei. În majoritatea InstaStory-urilor sale, vedeta apare în noua sa ipostază, de mămică, având-o mereu alături pe micuța sa.

În ultimul timp, pe Instagram, Daniela Crudu a distribuit imagini noi în care împărtășește cu urmăritorii ei minunea care i-a transformat semnificativ viața. De când a devenit mămică, aceasta și-a reorganizat prioritățile, acordând cea mai mare parte a timpului micuței care a devenit centrul universului ei.

În trecut, atitudinea rebelă a lui Daniela Crudu o făcea să iasă în evidență. Ea își dezvăluia aventurile și era prezentă frecvent în paginile ziarelor. În schimb, în ultimii ani, s-au produs schimbări majore, iar Daniela a preferat o abordare mult mai rezervată și discretă în ceea ce privește viața personală, alegând să ofere mai puține detalii publicului.

Vedeta a păstrat aceeași rezervă și în ceea ce privește identitatea tatălui copilului ei. Cei doi își păstrează relația departe de privirile curioase ale publicului, iar în ceea ce privește o posibilă căsătorie, Daniela Crudu consideră că există în prezent alte priorități în viața ei.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea, Daniela Crudu, acum ceva vreme pentru Antena Stars.

Citește și: Daniela Crudu a făcut primele declarații despre viața de mămică. Cum se descurcă fosta asistentă TV cu creșterea micuței Daiana: „Nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice”