Daniela Crudu şi-a speriat vecinii, iar aceştia au chemat poliţia. Vezi motivul

Daniela Crudu vrea să-i dovedească iubitului ei, Mihai Costea, zis Nilă, că s-a făcut gospodină. Aşa că, înainte de Sărbătorile de Iarnă, Cruduţa s-a transformat peste noapte din fată de club în fată de casă. Numai că, zilele trecute, vecinii ei de bloc, pesemne cu gusturi muzicale mai rafinate, i-au bătut la uşă cu putere, supăraţi că Daniela a vrut să-i convertească la manele.

10 dec. 2013, 18:01
Daniela Crudu şi-a speriat vecinii, iar aceştia au chemat poliţia. Vezi motivul

Atât de mult îl iubeşte pe Nilă al ei, încât nici o schimbare nu i se pare grea sau imposibilă, iar fotbalistul, mândru că iubita lui a schimbat macazul, chiar i-a promis că la anul o va duce la altar, scrie libertatea.ro.

Ca orice român, şi Daniela respectă obiceiul de a întoarce casa pe dos, pentru tradiţionala curăţenie generală. N-a dorit să-şi angajeze o menajeră, aşa că s-a pus pe treabă.

Mare iubitoare de muzică, ea s-a gândit că n-ar fi rău să se energizeze puţin, dar nu cu vreun coniac, ca pe vremurile când era de capul ei, ci cu o „porţie” bună de manele.

Decizia i-a pus vecinii în cap, care, deranjaţi de zgomotul asurzitor, i-au bătut în ţevi şi la uşă, ba chiar au chemat poliţia să o liniştească pe zvăpăiata vedetă.