Daniela Crudu îşi alege IUBITUL. Trei finalişti la „BURLĂCIŢA”

Daniela Crusu trebuie să aleagă între Lucian, Pietro și Valentin, cei trei finaliști ai show-ului "Burlăciţa".

21 nov. 2015, 11:12
Daniela Crudu îşi alege IUBITUL. Trei finalişti la „BURLĂCIŢA”

Daniela Crudu a intrat în acest reality show cu sufletul deschis și cu convingerea că se va îndrăgosti, iar duminică, de la 20:30, trebuie să ia o decizie importantă.

„Nu se așteaptă nimeni la acest final. Le-am cunoscut apropiații și asta m-a ajutat foarte mult să iau o decizie pentru că părinții și prietenii lor mi-au spus lucruri importante despre ei. Nu vor lipsi nici declarațiile de dragoste, momentele romantice, dar nici tensiunea”, a dezvăluit Daniela Crudu.

Însoțită de Bianca Drăgușanu, Cruduţa va merge în vizită la Pietro, unde îi vor cunoaște un prieten și vor lua masa. Tot de surprize va favea parte şi ăn apartamentul lui Valentin. Daniela își roagă tatăl să vină cu ea la această întâlnire, iar Valentin îi va face cunoștință atât cu tatăl lui, cât și cu cei doi copii. Împreună cu sora ei, Daniela va merge să-l revadă pe Lucian și să-i cunoască părinții.

„Pe ultima sută de metri această emisiune creează tensiune în sufletul celor trei concurenți, dar mai ales în sufletul meu, pentru că eu trebuie să iau decizia”, a declarat Daniela Crudu.

„Burlăciţa” se temrină duminică, la Antena 1.