Daniela Gyorfi dă cărţile pe faţă. A ieşit la iveală adevărul despre bătaia cu Carmen Harra din cauza unui bărbat

Daniela Gyorfi a vorbit pentru prima dată despre presupusa bătaie pe care ar fi avut-o cu celebra Carmen Harra. Cântăreaţa şi clarvăzătoarea s-ar fi certat în urmă cu mai mulţi ani din cauza unui bărbat.

11 iul. 2022, 20:45
Daniela Gyorfi dă cărţile pe faţă. A ieşit la iveală adevărul despre bătaia cu Carmen Harra din cauza unui bărbat

Daniela Gyorfi a dat cărţile pe faţă şi a vorbit la emisiunea lui Denise Rifai despre presupusa bătaie cu celebra Carmen Harra. Incidentul s-ar fi petrecut la începutul anilor 90, pe vremea când cântăreaţa se iubea cu Titus Andrei, un realizator TV. Acesta ar fi fost motivul disputei dintre Daniela şi cunoscuta clarvăzătoare.

Daniela Gyorfi, adevărul despre bătaia cu Carmen Harra

Citeşte şi Dieta cu care Daniela Gyorfi se menţine la 49 kg. De când a renunţat la cartofi prăjiţi şi alte secrete pentru silueta de viespe

Cunoscuta cântăreaţă spune că a fost întotdeauna discretă cu relaţiile pe care le-a avut de-a lungul vieţii şi neagă că s-ar fi bătut vreodată cu cineva pentru bărbaţi. Aceasta a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Gabriel Hennessey, cunoscutul fotograf columbian.

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul. Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi… niciodată în viața mea”,  a declarat cântăreaţa la „40 de întrebări’ cu Denise Rifai.

Artista spune că a fost chiar invitată la Carmen Harra acasă, în America.

„Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă. Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei. Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul”, a mai spus artista la Kanal D.

Daniela Gyorfi se iubeşte de mai mulţi ani George Tal, bărbatul cu care are o fetiţă superbă, pe micuţa Maria.

Citeşte şi Daniela Gyorfi, mărturisiri cutremurătoare despre ultimele cuvinte ale mamei sale, pe patul de moarte: „Au indus-o într-o comă”