Daniela Gyorfi nu se opreşte cu operaţiile estetice. Vezi ce vrea să-şi mai facă vedeta

Deşi a avut parte de experienţe neplăcute din cauza operaţiilor estetice, Daniela Gyorfi nu se opreşte aici. Mai nou,  ea vrea să-şi întinerească tenul şi să-şi mărească buzele.

14 mart. 2013, 20:08
Daniela Gyorfi nu se opreşte cu operaţiile estetice. Vezi ce vrea să-şi mai facă vedeta

Daniela Gyorfi a apelat deja la o operaţie estetică, atunci când şi-a mărit sânii cu ajutorul silicoanelor. Deşi a avut ceva probleme cu unul dintre implanturi, artista nu se sfieşte să-şi mai facă alte intervenţii estetice.

„După ce am născut mi s-a întors proteza de la sânul stâng. Anul trecut mi-am schimbat silicoanele. Este ceva normal, ca femeie, aşa cum mă duc să îmi fac manichiura, pedichiura, să mă epilez, să îmi fac şi diverse intervenţii. Aş vrea să îmi albesc dinţii. O să mă duc la un doctor, la care îmi voi face şi alte lucruri. Am văzut ce şi-a făcut Nicoleta Luciu, dar nu am curaj să îmi fac injecţii în faţă. Dar îmi voi face ceva cu laser, procedură care te întinereşte, care te face să arăţi bine. Vreau un tratament pentru ten, pentru petele de pe faţă, care îmi apar la soare. Mai am şi alte probleme: cearcăne, riduri, pe care vreau să le corectez. Şi la buze mi-aş face ceva”, a declarat Daniela Gyorfi la o emisiune TV.

ŞOCANT: Nicoleta Luciu face injecţii în faţă, în direct FOTO