Daniela Gyorfi trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat

Daniela Gyorfi si iubitul sau, George Tal, au fost dati in judecata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri pentru neplata unor roviniete. Cateva sute de lei neachitati le-ar putea aduce acum executarea silita.

05 aug. 2014, 11:03
Daniela Gyorfi trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat

„Nu stiam absolut nimic. Chiar nu stiu despre ce e vorba”, a declarat cantareata pentru spynews.ro. Daca instanta va admite cererea CNADNR, exista posibilitatea ca veniturile societatii administrate de cei doi sa fie executate silit pentru doar cateva sute de lei.

Iar problemele artistei nu se opresc aici. Daniela ar putea plati despagubiri si liderului trupei Savoy, Marian Nistor, si politicianului Vadim Tudor, dupa ce ar fi „manelizat” piesa „Fa-ma Doamne o lacrima”.

In 2009, Nistor le-a cerut lui Adi de la Valcea si Danielei Gyorfi drepturi de autor pentru piesa „Fa-ma Doamne o lacrima”, melodie pe care cei doi o interpretau – sub forma de manea – fara acordul artistului. La scurt timp, lui Nistor i s-a alaturat si Corneliu Vadim Tudor, autorul versurilor. In prima instanta, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca Gyorfi si Adi de la Valcea sa le achite celor doi cate 20.000 de lei, daune morale. Decizia nu este insa definitiva, scrie spynews.ro.