Daniela Iliescu, gravidă pentru a doua oară? Imaginile care au dat-o de gol pe iubita lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt împreună de aproape 15 ani, de pe vremea când erau adolescenți. Rodul iubirii lor este micuțul Milan. Recent, cei doi s-au bucurat de o mică escapadă la munte, iar imaginile postate de Daniela pe rețelele sociale au ridicat semne de întrebare în rândul internauților.
Alina Costache
13 iun. 2024, 15:55
Daniela Iliescu, gravidă pentru a doua oară? Imaginile care au dat-o de gol pe iubita lui Culiță Sterp

Potrivit imaginilor postate pe rețelele sociale, Daniela Iliescu are o burtică suspectă, pe care încearcă să o mascheze pe sub un tricou larg. La un moment dat, Culiță vine prin spatele ei și o cuprinde în brațe, punându-i mâinile pe abdomen. Internauții s-au grăbit să o felicite, în timp ce unii au întrebat-o direct dacă este însărcinată.

Doamne feri cât te iubesc de mult”, i-a scris solistul Danielei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela Iliescu (@daniela.iliescu)

În clipul postat, Daniela și Culiță se iau în brațe, se sărută și își beau cafeaua liniștiți, însă la un moment dat Culiță îi pune mâna pe burtică, iar urmăritorii Danielei deja au intrat la idei. Una dintre urmăritoarele ei i-a lăsat un comentariu cu subînțeles. Tânăra i-a răspuns sub aceeași formă: cu emoticoane care reprezentau mâncare! Astfel, ea a dat de înțeles că mâncarea este de vină pentru burtica ușor proeminentă.

Daniela Iliescu

Cu cine a fost Daniela Iliescu înainte de Culiță Sterp

Înainte de a forma un cuplu cu Culiță, Daniela a locuit în America și a avut o relație cu un român stabilit ca și ea în SUA.

Eu, cel mai mult, am locuit în Minnesota. Am locuit lângă Minneapolis, aveam și o relație și după ce s-a terminat internshipul și am venit în România, mi-am luat viza și am plecat din nou acolo. Mi-am luat viza pe 10 ani și fostul meu iubit trebuia să se mute într-un alt oraș.

Citeste si Getuța Sterp îi aruncă o nouă săgeată cumnatei sale, Daniela Iliescu: „Îmi pasă maxim”

Eu ar fi trebuit să mă mut cu el, ceea ce nu îmi doream, trebuia să termine Facultatea de Medicină și apoi să se mute. I-am spus că nu are rost să mă mut acolo pentru el, în sensul că era un oraș mult mai mic în ceea ce privește oportunitățile de dezvoltare în carieră pentru că eu asta îmi doream și de asta m-am dus de la bun început acolo.

Am zis că o să vin acasă în România și o să stau câteva luni, până îmi dau seama dacă vreau să mă mut în orașul acela sau să stau cu el. Când m-am întors acasă, mi-am dat seama că eu sunt cumva fixată pe ideea să îmi fac o afacere a mea”, a mărturisit Daniela Iliescu, într-un interviu mai vechi acordat WOWnews.

Citeste si Getuța Sterp, adevărul despre relația dintre mama ei și Daniela Iliescu. Ce spune despre logodnica lui Culiță Sterp: „Eu am rămas șocată”

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro