Daniela Ploia, implicată într-un grav accident: „Am văzut moartea cu ochii! Sunt încă în stare de şoc”

Daniela Ploia, cântăreața de muzică populară din Banat, a fost implicată într-un accident de circulație care-i putea fi fatal.

14 nov. 2021, 12:29
Daniela Ploia, implicată într-un grav accident: „Am văzut moartea cu ochii! Sunt încă în stare de şoc”

Daniela Ploia are o perioadă plină de cumpene. După ce şi-a infectat toată familia cu Covid, cântăreaţa a fost implicată într-un grav accident rutier sâmbătă seară.

Daniela Ploia, cântăreața de muzică populară din Banat, a fost implicată într-un accident de circulație care-i putea fi fatal. A fost lovită din lateral de o altă mașină și s-a oprit în șanț. Artista spune că șoferița din autoturismul care a acroșat-o călcase mult prea tare accelerația, plus că nu s-a asigurat. Daniela a ajuns la spital, cu mai multe leziuni.

Daniela Ploia a trăit clipe de coșmar sâmbătă după-amiază, atunci când avea să ajungă la spital, pentru a fi evaluată, în urma unui accident de circulație în care a fost implicată.

Anamaria Prodan îi declară război lui Laurenţiu Reghecampf: „Trimite fotografii cu amanta din diferite locuri din lume. Asta spune multe despre caracterul lui”
Artista a plecat la o farmacie, cu mașina, iar, la întoarcere, într-o intersecție, avea să fie lovită în plin de un șofer neatent. ”Am văzut moartea cu ochii! Ea a venit cu viteză și eu viram la dreapta. A intrat în plin, nebuna. Doamne!”, au fost primele cuvinte pe care le-a spus Daniela.

Avea să ajungă la spital, după ce a suferit răni la mână, genunchi și frunte. ”M-au evaluat. A fost șoc, panică și mici leziuni. Mâna, genunchiul, fruntea… Oricum, încă sunt în șoc. Mi-am dat seama ce scurtă-i viața. Fără clișeu.

Azi ești și peste câteva secunde nu mai ești. Am plecat la farmacia din orașul unde locuiesc și, la întoarcere spre casă, m-am trezit în accident. Este o intersecție periculoasă, multe accidente s-au petrecut în acea intersecție, deși este semnalizată… Unii tot circulă ca la raliuri. Tipa avea 90 km/oră”, a povestit Daniela Ploia, pentru CANCAN.RO.

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat: „Au fost clipe de coșmar”

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat. Cântăreața avut coronavirus și acum, deși s-a vindecat, nu poate să uite trauma prin care a trecut. Vedeta nu a știut că a contractat virusul, drept urmare, nici nu i-a trecut prin cap că ar putea să le pună viața în pericol părinților ei, care au venit în vizită atunci când ea era infectată și contagioasă.

Constantin Enceanu face lumină în scandalul dintre Niculina Stoican și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nimeni nu pleacă din lumea asta fără să plătească”
După ce pe rând pe rând părinții ei, dar și o mătușă, au avut aceeași soartă, Daniela Ploia a intrat în panică crezând că îi va pierde pentru totdeauna. Mai mul decât atât, acum că a trecut prin experiența bolii, artista mărturisește că regretă că nu a apucat să se vaccineze, deși a intenționat să facă asta. Acum, este hotărâtă să se imunizeze, după ce va ieși, cel mai probabil, din perioada de covalescență.