Danny DeVito şi Rhea Perlman renunţă la divorţ

Actorii Danny DeVito şi Rhea Perlman, care au anunţat, în luna octombrie a anului trecut, că se vor despărţi, au decis să rămână împreună şi să anuleze procedurile de divorţ, scrie Mediafax.

16 mart. 2013, 10:36
Danny DeVito şi Rhea Perlman renunţă la divorţ

„Se iubesc”, a declarat un prieten al cuplului pentru publicaţia People. „S-au iubit şi se vor iubi mereu”, a completat acesta, informează contactmusic.com.

De altfel, în decembrie, Danny DeVito spunea că depune eforturi intense alături de soţia sa, Rhea Perlman, pentru a-şi salva căsnicia.

Danny DeVito, în vârstă de 68 de ani, şi Rhea Perlman, în vârstă de 64 de ani, s-au căsătorit în 1982 şi au împreună trei copii – Lucy, în vârstă de 30 de ani, Grace, în vârstă de 28 de ani, şi Jacob, în vârstă de 25 de ani.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Gemenii”, „Batman se întoarce” şi „L.A. Confidential”. Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care „Războiul rozelor” (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi „Arunc-o pe mama din tren”. În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului „Erin Brockovich”, iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul „Hoffa”. Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul „Taxi” (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial „Taxi”. În 2011, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.

DeVito şi soţia sa, actriţa Rhea Perlman, au înfiinţat casa de producţie Jersey Films, care a stat în spatele unor hituri precum „Pulp Fiction”, „Garden State” şi „Freedom Writers”.

Rhea Perlman a devenit celebră pentru rolul Carla Tortelli din sitcom-ul „Cheers”, pentru care a câştigat patru premii Emmy. Pentru acelaşi rol a mai fost nominalizată la premiul Globul de Aur, între anii 1985 – 1992. Recent, ea a avut apariţii speciale în producţiile de televiziune „Hot in Cleveland”, „The Sessions” şi „Wilfred”. Perlman este autoarea unei serii de cărţi ilustrate pentru copii care s-a bucurat de un imens succes, „Otto Undercover”, ce cuprinde şase volume.