Dansatoarea care a supravieţuit incendiului din Constanţa, primul show VIDEO

A câştigat lupta cu moartea, iar acum s-a întors pe scenă. Vorbim despre tânăra care a scăpat ca prin minune cu viaţă din incendiul puternic de anul trecut, de la restaurantul din Constanţa. Atunci, trei colege ale ei au ars de vii. Dansatoarea încearcă acum să uite totul şi să-şi reia cariera. 

19 iun. 2015, 06:41

Nicole Buirencu este singura supravieţuitoare din incendiul în care au ars de vii trei tinere nevinovate. Se aflau în vestiar, după un număr de dans, urmau să intre din nou pe scenă. Tânăra constănţeancă a putut fi salvată deoarece se afla în apropierea uşii. Cu toate acestea, tânăra a fost internată luni întregi, după ce o suprafaţă de peste 50% a corpului a suferit arsuri.

Astăzi, tânăra şi-a revenit complet, ba mai mult decât atât, s-a întors pe scenă. Potrivit spynews.ro, în urmă cu câteva zile, Nicole a susţinut un spectacol într-un restaurant de la malul mării, unde a dansat după o pauză de un an. Într-o ţinută extrem de sexy, tânăra a lăsat în urmă episodul care i-au lăsat urme adânci pe trup şi suflet şi a învăţat să meargă mai departe.

La mai bine de un an de zile de la tragicul eveniment produs în restaurantul Beirut din Constanţa, atunci când trei tinere au ars de vii, mama uneia dintre fetele decedate, respectiv Nicoleta Cengher, o blamează pe supraviețuitoarea incendiului.

Mama victimei spune că supravieţuitoare ar fi putut să vorbească despre ce s-a întâmplat în noaptea fatidică la restaurantul Beirut. În schimb, tânăra a afișat doar „rânjete după tragedie”.

„Nu mai vreau s-o văd”, a transmis mama cântăreței.

„Dumnezeu să-i dea doar bine și fericire, însă de la ea am avut cele mai mari așteptări … Au fost toate patru în acel moment fatidic, dar putea măcar, din respect pentru fostele colege, să le posteze pe pagină un simplu „condoleanțe” dacă altceva nu vrea să spună …. Fără supărare pentru cei care mai postează pe paginile și în grupurile fiicei mele Nicoleta Cengher, pe aceea individă care nu a trimis „condoleanțe”, decât rânjete după tragedie … Nu mai vreau s-o văd! A 4-a nu are ce căuta alături de voi… ceea care nu știe nimic… a uitat… aș fi vrut să știu măcar ultimele cuvinte ale fiicei mele… de la tine”, a scris Mariana Sarkany.

CITEŞTE ŞI Patronii restaurantului din Constanţa, în care au murit ARSE trei dansatoare, sunt urmăriţi penal

Trei tinere au murit şi alte patru persoane au fost rănite la începutul lunii aprilie 2014 într-un incendiu izbucnit în restaurantul Beirut din Constanţa. Focul, care a afectat o clădire cu două etaje în care mai funcţionau un pub şi un cazino, a fost stins de pompieri după mai bine de cinci ore.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, focul a izbucnit la restaurantul Beirut din centrul Constanţei, în jurul orei 22.40, flăcările extinzându-se cu rapiditate în toată clădirea în care se aflau câteva zeci de persoane. În imobilul respectiv mai funcţiona un cazino, iar la etaj era amenajat un pub în care se defăşura un concert rock.

Cele trei fete care au fost găsite carbonizate într-un vestiar al restaurantului sunt Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă, cunoscută ca Micky, dansatoare de bellydance şi Nicoleta Vasiliţeanu.

Vezi şi: Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO