DANSEAZĂ PRINTRE STELE 12 OCTOMBRIE: Prima pereche eliminată

DANSEAZĂ PRINTRE STELE, DUMINICĂ, 12 octombrie, EPISODUL 2. Cele 12 perechi din concurs se vor lupta duminică seara, de la ora 20:30, pentru a-i impresiona pe jurații IGOR MUNTEANU, JOJO și MIHAI PETRE. La finalul ediției din 12 octombrie, o pereche va fi eliminată.

12 oct. 2014, 16:24
DANSEAZĂ PRINTRE STELE 12 OCTOMBRIE: Prima pereche eliminată

DANSEAZĂ PRINTRE STELE, DUMINICĂ, 12 octombrie, EPISODUL 2.

Cele 12 perechi intrate în concurs se pregătesc să danseze pentru ultima dată în formulă completă. Duminică, de la 20.30, va fi stabilit clasamentul final al acestei ediţii „Dansează printre stele”, obţinut în urma notelor oferite de juriu şi a voturilor telespectatorilor. Perechile aflate pe ultimele două poziţii vor dansa ultimul dans în faţa juriului, care are ultimul cuvânt de spus şi decide cine continuă lupta. Povestea coregrafului care face parte din echipa eliminată nu se încheie aici, pentru că el va face echipă data viitoare cu Igor Munteanu, Jojo şi Mihai Petre la masa juriului.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE, DUMINICĂ, 12 octombrie, EPISODUL 2.Familia este tema ediţiei de duminica aceasta, iar vedetele şi coregrafii dedică dansurile unor persoane dragi. Momente sensibile, dezvăluiri neaşteptate, dar şi cuvinte de recunoştinţă, toate vor pune concurenţii într-o altă ipostază, mai puţin cunoscută până acum.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE, DUMINICĂ, 12 octombrie, EPISODUL 2.Artista Alina Eremia s-a accidentat in timpul antrenamentelor pentru show-ul „Dansează printre stele”. Alina a avut mari probleme din cauza unei prize la un tango, iar de atunci se plange ca abia mai poate sa respire.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE, DUMINICĂ, 12 octombrie, EPISODUL 2.
Din nefericire, de 10 zile imi da batai de cap un junghi intercostal destul de puternic, cu care m-am ales in urma prizei de la tango din timpul unei repetitii. Este destul de neplacut pentru ca ma blocheaza mult la miscari si ma doare atunci cand trag aer in piept.”, a povestit Alina Eremia.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE, DUMINICĂ, 12 octombrie, EPISODUL 2.Al doilea episod al emisiunii „Dansează printre stele” începe duminică, 12 octombrie, de la 20:30, pe Antena 1

Vezi Aici VIDEO CU PRIMUL EPISOD din DANSEAZĂ PRNTRE STELE

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Lili Sandu prezintă show-ul alături de Horia Brenciu

A venit să-şi viziteze familia, dar a rămas în ţară mai mult decât plănuise. Ofertele de muncă au început să curgă cu duiumul pentru Lili Sandu. De când este coprezentatoarea celui mai glamuros show de dans, primeşte oferte chiar şi de peste Ocean.

Cum a fost seara premierei la ”Danseaza printre stele”? Cum te-ai simtit? E ceva ce-ti reprosezi pentru acea prima seara?
A fost o seara absolut minunata! Abia in momentul in care auzeam in casca numaratoarea inversa pentru a intra in direct am realizat ca eu, Liliana Sandu, ( numele din buletin :)) sunt prezentatoarea unei emisiuni live, un format extrem de vizionat in America si ca inca un vis devine realitate! Emotiile au fost foarte mari, dar experienta in fata camerei de luat vederi si pasiunea infinita pentru ceea ce fac m-au ajutat sa-mi infrang temerile si sa ma gandesc doar la cat de fericita sunt. Traiam clipa si nimeni si nimic altceva nu mai conta in acel moment! Sunt foarte multumita de prestatia mea, dar stiu ca fiind la inceput de drum in aceasta postura am destul de multe de invatat si cum sunt o perfectionista, evolutia mea va surprinde placut cred eu! 
Ce-ti propui pentru cea de-a doua editie?
Imi place sa joc un personaj atunci cand prezint si asta voi face de-a lungul editiilor! Aici ma refer de la tinuta, machiaj, par si la atitudinea mea! In definitiv studiez actoria, deci imi permit sa ma detasez de mine insami si sa captez atentia telespectatorilor! Prefer sa fiu o persoana controversata decat sa plictisesc. 
Ti-ar placea sa te reintorci la muzica?
Oh, da! Muzica a ramas in sufletul meu si daca voi avea ocazia sa ma reintorc in studioul de inregistrari si sa lucrez la un nou proiect muzical, voi face acest lucru cu toata inima! 
Cat ai de gand sa ramai in Romania?

Nu mai planuiesc nimic pentru ca traiesc prezentul si ma bucur de el! Voi mai face naveta Bucuresti-Los Angeles in toata aceasta perioada, dar in acest moment sunt concentrata doar pe emisiunea „Danseaza printre stele”! Ai un iubit in momentul de fata? Presa te-a cuplat déjà cu cativa barbate de cand ai revenit in tara.

Speculatiile legate de viata mea privata au fost si cu siguranta vor mai fi destule, pentru ca atunci cand considera ei ca esti important si vinzi, automat esti o tinta, iar orice incercare de a schimba pareri sau a prezenta adevarul nu inseamna decat o pierdere de timp si energie pentru mine! Eu imi vad de treaba si incerc cu diplomatie sa nu fac din viata mea intima un subiect de presa! Desigur ca in momentul in care in viata ta iti sunt inmultite relatiile sentimentale si se ajunge la dublu, atunci mi se pare ca se intrece limita bunului simt! Nu am fost si nici nu voi fi genul de persoana publica innebunita dupa publicitate, cu atat mai mult cu cat ar fi vorba despre viata mea intima ! Dar in America te asteapta cineva?

In Los Angeles in primul rand am decis sa raman pentru a avea parte de liniste, eram dupa o perioada in care tatal meu decedase si sufleteste nu eram tocmai ok, iar faptul ca ma aflam in Romania nu-mi facea decat rau! Intre timp am inceput cursurile unei scoli de actorie, iar asta devenise ca o terapie pentru mine si m-a facut sa-mi dau seama ca actoria este ceea ce-mi doream sa fac! Sunt foarte fericita ca am luat acea decizie pentru ca a fost si este in continuare o experienta extraordinara si sincer ma simt privilegiata pentru acest lucru! Merg la castinguri, am si jucat in 2 filme de lungmetraj si in scurtmetraje si multe reclame video! Ma atrag provocarile si chiar daca exista o sansa la un milion de a ajunge un actor de top eu ma bucur de sansa de a face ce-mi place. Prefer sa regret ceva ce am facut decat ceva ce nu am facut! Ai dat pana acum probe pentru roluri importante in filme si seriale in strainatate? In ce ti-ar placea sa joci?

Da, am fost la casting-uri pentru seriale tv, dar si pentru filme de lungmetraj, dar doar de 1 an si jumatate ca abia dupa ce mi-am luat viza O1 pentru actor a fost OK sa particip la acele casting-uri! Imi place sa joc in drame, dar si comediile romantice sunt pe lista mea :)! Unde locuiesti in America? Din ce-ti castigi existenta acolo?

Locuiesc in West Hollywood! Castig destul de bine in acest moment din reclamele nationale care sunt platite extrem de bine in America. Ai prieteni celebri acolo?
Da, am prieteni actori, cantareti sau regizori… Niste oameni foarte simpli in ciuda celebritatii lor. 
Esti o femeie curtata?

Hmm… as minti daca as spune ca nu sunt 🙂 Ce barbat ti-ar placea sa ai alaturi de tine?

Cel mai bun prieten, un om in care sa nu-mi fie frica sa ma arat asa cum sunt eu, sa pot fi vulnerabila, dar si puternica, sa nu fie intimidat de mine! Ce-ti doresti sa se intample in viitorul apropiat atat pe plan personal, cat si profesional?

Nu ma gandesc la viitor, sunt fascinata de prezent si ma bucur de el! De viitor are grija Dumnezeu! Cum ai slabit atat de mult?

Sunt pasionata de nutritie, asta am si invatat in Los Angeles, asa, ca un hobby la inceput, dupa care mi-am dat seama ca-mi place si sunt atrasa de acest domeniu! Nu tin diete, am un mod de viata sanatos, in care nu fac excese si tin zaharul departe de mine. Ce-ti place cel mai mult sa mananci?

Nu am o mancare preferata, imi plac foarte mult fructele si shake-urile pe care mi le prepar singura! Dulciurile sunt si ele la loc de cinste, dar cele vegane. Eu folosesc sirop de artar sau chiar curmale pentru a le indulci. Faci sport?
Fac mult sport, jogging, TrX, kickboxing. 
Practici yoga?

Am practicat yoga in LA cam 3 ani. Cum iti ingrijesti tenul, parul?

Incerc sa folosesc produse cat mai naturale, fara parabeni, dar consider ca frumusetea vine din interior, din ce mancam si ce suplimente sau vitamine luam! Produsele nu fac decat sa hidrateze tenul sau parul. Fierul este un supliment important si spanacul il ofera din plin!:)Care sunt tinutele care te avantajeaza?

Imi plac rochiile de seara lungi, dar si tinutele casual. Dar cele in care te simti cel mai bine?

Jeans si un tricou sau camasa lui dimineata cand beau cafeaua