DANSEAZĂ PRINTRE STELE: „Aţi fost ORGASMICI”

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Speak şi coregrafa Cocuţa fac un cuplu pe ringul de dans de la show-ul "Dansează printre stele", de la Antena 1. Primul lor dans a făcut-o pe jurata Jojo să exclame că sunt "orgasmici".

05 oct. 2014, 21:38
DANSEAZĂ PRINTRE STELE: „Aţi fost ORGASMICI”

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Speak a intrat şi el în ringul dansului la emisiunea „Dansează printre stele”, de la Antena 1, unde face pereche cu coregrafa Cocuţa. În prima ediţie, cei doi au dansat tango şi au cucerit-o pe Jojo, care l-a sfârşitul dansului le-a spus că au fost „orgasmici”. „Orgasmici. Foarte frumos. Asta trebuia să-mi transmită un tango”, le-a spus Jojo. „Exact orgasmul ăla nu ne ieşea”, a comentat Speak.
„A fost o pasiune necontrolată. A fost ca o luptă, nu ca un dans. Parcă ai cărat saci cu nisip”, a spus Mihai Petre. Jojo nu s-a putut abţine să nu-l atace pe Mihai Petre şi i s-a adresat lui Speak:
„Ai fost foarte bine şi foarte sexy cărând saci cu nisip”.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Prezentatoarea de televiziune Diana Munteanu şi-a rupt o coastă la antrenamentele pentru show-ul „Dansează printre stele”, de la Antena 1, unde face pereche cu coregraful Ştefan.

Cu toate că nu s-a vindecat, vedeta nu a renunţat la participarea în cadrul show-ului. Duminică seara ea s-a prezentat pe ring alături de partenerul ei, Ştefan, împreună cu care a dansat vals.

Îmbrăcată cu o superbă rochie de culoare roşie, Diana Munteanu a avut spatele gol, astfel că i s-au văzut plasturii pe care îi avea pentru a suporta mai uşor durerea de la coaste. „Sunt momente când mă doare, dar e ok. La întinderi mă doare mai mult”, a explicat Diana Munteanu la sfârşitul dansului lor.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, primii care au ridicat juriul în picioare! Mihai Petre: „A fost cel mai bun dans din seara asta”. Am trăit s-o auzim şi p-asta. Dacă Igor şi Jojo s-au ridicat în picioare, Mihai Petre a fost mai extaziat ca niciodată după dansul superb oferit de Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă.

Şi ca să vă convingeţi de cât de bun a fost momentul, vă lăsăm să urmăriţi imaginile de mai sus, dar vă lăsăm şi reacţia juraţilor.

 

„Aveţi un potenţial uriaş, am văzut ceva foarte frumos” – Igor Munteanu

 

„Am aşteptat momentul ăsta de când am acceptat poziţia de jurat” – Jojo

 

„A fost cel mai bun dans din seara asta” – Mihai Petre

 

Aşa cum era de aşteptat, cei doi au primit cele mai mari note de până acum!