DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Coregrafii PERICULOASE pentru a pune mâna pe 50.000 de euro GALERIE FOTO

DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Ediție de ediție au arătat că orele petrecute în sala de antrenamente i-au făcut din ce în ce mai buni.

04 nov. 2014, 19:19

DANSEAZA PRINTRE STELE. Seara de marți este una plină de culoare și energie la ”Dansează printre stele”.

Unele prize realizate de concurenții de la „Dansează printre stele” sunt, pe cât de spectaculoase, pe atât de periculoase, iar faptul că se încumetă să facă orice pentru a câștiga marele premiu de 50.000 de euro dovedește că sunt profesioniști și pe ringul de dans.

DANSEAZA PRINTRE STELE. Echipele rămase în competiție prezintă marţi seara în fața juriului format din Jojo, Mihai Petre, Igor Munteanu și nea Mărin coregrafii atent lucrate, inspirate din povestea fiecăruia în parte.

DANSEAZA PRINTRE STELEÎn ediţia trecută, Nicolai Tand şi coregrafa Lena au părăsit competiţia, după ce dansurile populare au fost puse în scenă de fiecare echipă. Deşi Nicolai a mizat pe calităţile lui extraordinare de gazdă şi a surprins juriul cu horincă şi un fel tradiţional de mâncare, echipa sa nu a convins juriul completat recent şi de nea Mărin. Pe de altă parte, Mihai Ristea şi Luiza Comşa şi-au continut drumul spre finală, dansul lor popular din zona Teleormanului purtându-le noroc.

Vezi: DANSEAZA PRINTRE STELE: Cine a părăsit competiţia