DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Diana Munteanu şi-a fracturat o coastă

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Diana Munteanu s-a accidentat şi va părăsi concursul chiar înainte de a începe. 

01 oct. 2014, 14:04

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Surpriză de proporţii în culisele emisiunii „Dansează printre stele!”. Bucuria Dianei Munteanu (35 de ani) că va intra în ringul de dans nu a ţinut prea mult! După antrenamentele severe, vedeta şi-a fracturat o coastă. În timp ce medicii i-au recomandat repaus la pat, se pare că producătorii show-ului se pregătesc acum să o înlocuiască.

Experienţa Dianei Munteanu la „Dansează printre stele” va fi una foarte scurtă. Prezentatoarea, care s-a accidentat grav săptămâna trecută la antrenamentele pentru concursul de dans, a ajuns de urgenţă la spital, iar acum se chinuie cu tratament să scape de durerile atroce pe care le are după ce medicii au anunţat-o că are o coastă fracturată. Ambiţioasă, vedeta nici nu a vrut să audă de indicaţiile medicale, aşa că a încercat să vină la repetiţii, însă durerile au ţinut-o pe bară.

„Nu este vorba despre nici o fisură, ci de fractură în toată regula. Dianei i s-a spus să stea liniştită. A oprit antrenamentele, dar nu poate să stea în pat. Încearcă să ţină totul sub control cu niște calmante foarte puternicde. A început să meargă la şedinţe de fizioterapie şi se teme să nu ajungă la cuţit. În prima ediţie a show-ului va dansa. Probabil că va purta un corset care să-i ţină imobilizată coasta care a cedat, dar va intra în ring”, a povestit, pentru Click!, o apropiată a vedetei.