DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Surpriza concurenţilor a cucerit juriul

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Trei perechi de la "Dansează printre stele" au făcut o coregrafie pe ghete de kangoo jumps. 

09 nov. 2014, 12:32
DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Surpriza concurenţilor a cucerit juriul

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Speak și Cocuța și Muneer și Stela Domnițanu au dat pentru câteva ore pantofii de dans pe ghetele de kangoo jumps.
Asta s-a întâmplat săptămâna aceasta, când concurenții au vrut să iasă din rutină și să încerce și un alt tip de mișcare, pe lângă zecile de ore de dans. Cele trei perechi, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Speak și Cocuța și Muneer și Stela Domnițanu, au îmbinat astfel utilul cu plăcutul, s-au distrat, pentru că unii dintre concurenți nu au mai încălțat până acum astfel de ghete și și-au crescut rezistența pentru maratonul în pași de rock’n’roll pe care îl vor avea de câștigat în ediția de marți, 11 noiembrie, a emisiunii „Dansează printre stele”.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE: Marți seară, echipele rămase în competiția „Dansează printre stele” au dansat samba, salsa, vals și folclor internațional și au strălucit în costume viu colorate. Rochia M.Marquise a Dianei Munteanu a fost realizată manual, din franjuri suprapuși, și a cântărit aproape două kilograme.

Tot cei de la M.Marquise s-au folosit de toată măiestria pentru fusta din voal și dantelă purtată de Alina Pușcaș în timpul valsului vienez, făcută din aproximativ 80 de șiruri de volane.

Alina Eremia a fost spectaculoasă într-o rochie îndrăzneață, din paiete și pene, ce poartă semnătura Cristallini. Tot Cristallini a purtat și Sandra Izbașa pentru „balul bobocilor” pus în scenă de ea și partenerul ei, Petrișor Ruge.

Stela Domnițanu și Muneer au dansat Bollywood, iar costumul Stelei, din dantelă și organza prețioase, a fost creat de Lady in Red. Coprezentatoarea emisiunii, Lili Sandu, a putut fi admirată într-o rochie M.Marquise brodată manual, cu perle și dantelă. Lili a fost strălucitoare și datorită bijuteriilor cu diamante Roberto Bravo.

Și Jojo a purtat bijuterii ale aceleiași case, iar rochia ei, Marc Jacobs, poate fi găsită pe dressbox.ro.

Și bărbații au fost unul mai elegant decât celălalt. Victor Slav a purtat o vestă Half of me din stofă cu guler din păr de ponei, nea Mărin și Igor Munteanu au purtat Ego, iar Mihai Petre, Burberry.