DANSEZ PENTRU TINE. Aurelian Temişan. „Soţia mea încă suferă după accidentul la picior suferit acum cinci ani”

Monica Davidescu (45 de ani) continuă să aibă dureri la genunchiul drept, pe care și l-a distrus în timpul repetițiilor pentru ”Dansez pentru tine” (PRO TV).

07 mart. 2018, 08:27
DANSEZ PENTRU TINE. Aurelian Temişan. „Soţia mea încă suferă după accidentul la picior suferit acum cinci ani”

Soțul ei, Aurelian Temișan, este tare îngrijorat, scrie click.ro. „Îi lipsesc nişte mişcări. Monica nu mai face tot ce făcea odinioară, dar Slavă Domnului, bine că nu e șchioapă. Face exerciţii în fiecare zi, exerciţii de întreţinere a muşchilor, pentru că muşchii trebuie lucraţi. Lipseşte acolo o bucată de menisc, așa că va lipsi mereu şi nu e bine. A fost o experienţă care sper să nu se mai repete”, a declarat solistul.

Citeşte şi Lovitură pentru PRO TV! O fostă concurentă de la „Dansez pentru tine” obţine despăgubiri-record de la celebrul post

Aurelian a mai vorbit și despre fiica lor, Dora Maria, elevă în primul an. „Dora face volei, şah, mai mult îi place să joace, e într-o trupă de teatru. Monica are spectacole la Naţional, avem şi la Elisabeta. Acum nu mai filmez pentru Te cunosc de undeva, sunt într-o pauză, sunt mai mult cu familia între cântări pentru că, de multe ori, filmăm non-stop”.