DANSEZ PENTRU TINE: Ce a făcut câştigătorul cu premiul obţinut

Publicat: Duminică, 08 Decembrie 2013 01:04 // Actualizat: Duminică, 08 Decembrie 2013 01:04 // Sursa: romaniatv.net

DANSEZ PENTRU TINE: În urmă cu exact doi ani a început soarele să strălucească pe strada lui Ionuţ Tănase, tânărul care a trăit toată viaţa prin centre de plasament. În decembrie 2011 a câştigat „Dansez pentru tine”, tot în acea perioadă şi-a cunoscut marea iubire, la scurt timp s-a căsătorit, iar între timp a apărut şi bebeluşul. Acum are o mică afacere şi se declară cel mai fericit om din lume.

DANSEZ PENTRU TINE: La cei 25 de ani ai lui, Ionuţ Tănase a realizat mai mult decât visa vreodată. Are o familie frumoasă, o locuinţă, o mică afacere. Şi când te gândeşti că în 2011, pe când locuia într-un centru de plasament din Valea Jiului, se gândea cu groază că a împlinit vârsta la care trebuie să fie dat afară.

„Am muncit pentru fiecare firimitură de pâine, am dormit şi prin scări de bloc, nici acum nu îmi explic cum de nu am îngheţat. Puteam să mor de atâtea ori... Dar Dumnezeu a avut alte planuri cu mine. Visam la o viaţă mai bună, speram, dar nu credeam că o să ajung să o am atât de curând. Nu e doar mai bună, e perfectă", spune Ionuţ Tănase.

Cu banii câştigaţi de la „Dansez pentru tine" a cumpărat în primul rând un apartament cu două camere în Petroşani, în care locuiesc cei doi fraţi ai lui, Bogdan şi Ciprian. Toţi trei şi-au deschis acolo o şcoală de dans, însă de ea se ocupă mai mult fraţii. Ionuţ locuieşte în Bucureşti, unde şi aici are o şcoală de dans.

Ionuţ Tănase are o şcoală de dans pentru prichindei, în Bucureşti. "Copiii mă iubesc, abia plec de aici după cursuri"

„Sunt 60-70 de cursanţi la Kids Palace, toţi copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani. Financiar ne merge bine. Deocamdată stăm în chirie, dar ne adunăm bănuţii şi vrem să ne cumpărăm o casă, la începutul anului viitor. Şi tot atunci pregătesc o mare lansare ce implică toată viaţa mea, va fi o surpriză, încă nu pot să vă spun", se destăinuie Ionuţ.

Citeşte mai mult pe click.ro

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
castigator dansez pentru tine Dansez pentru tine Ionuţ Tănase
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 dec 02:38
Votează email 0 email
.../> … Visit site:  DANSEZ PENTRU TINE: Ce a făcut câştigătorul cu premiul obţinut ...
08 dec 01:50
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
08 dec 01:31
... DANSEZ PENTRU TINE: În urmă cu exact doi ani a început soarele să...
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H