DANSEZ PENTRU TINE. Mihai Petre, atacat DUR de familia unui concurent

DANSEZ PENTRU TINE. Deranjaţi de faptul că favorita lor nu primeşte notele pe care ei cred că le-ar merita, susţinătorii din familia Danei Matei au lansat acuze grave la adresa lui Mihai Petre, cel care în opinia lor este vinovat pentru că jurizează prost emisiunea.

15 nov. 2013, 20:43
DANSEZ PENTRU TINE. Mihai Petre, atacat DUR de familia unui concurent

DANSEZ PENTRU TINE. Astfel, una dintre cele mai avizate voci ale juriului emisiunii „Dansez pentru tine„, Mihai Petre, a fost luat în vizor de membrii familiei Danei Matei, concurentă intrată la duel alături de Giani Kiriţă, potrivit libertatea.ro.

Dana nu mai dansa. Intră, ia-ţi la revedere. Mihai Petre, prieten cu tatăl lui Sore. Hai lasă-mă că m-am săturat. Las-o în puii mei. Efectiv a trebuit să condamne pe cineva la duel cu Ruby, pentru că normal că Ruby nu o să iasă„, a spus susţinătoarea Danei.

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE. Apariţia SUPER SEXY a Iuliei Vântur. Bănică a rămas fără cuvinte

DANSEZ PENTRU TINE. Imediat după ce Elwira Petre a dat ultima notă de 10, iar punctajul maxim a fost atins, Sore a izbucnit de bucurie şi a sărit în braţele partenerului său, parcă luat prin surprindere de reacţia cântăreţei.

După ce a dansat pe tocuri alături de blondină, George a trebuit să facă faţă asaltului marcat de euforia vizibilă pe care Sore a simţit nevoia s-o elibereze ca urmare a unei prestaţii aproape perfecte, ce a impresionat toţi membrii juriului, drept dovadă fiind notele excepţionale pe care aceştia le-au dat.

DANSEZ PENTRU TINE. Oana şi Marius au dansat pentru Daiana, o adolescentă din Constanţa, câştigătoare a unui premiu NASA, dar care trăieşte o dramă, părăsită fiind de tatăl ei, care a plecat din ţară şi a refuzat să mai ia legătura cu familia.

În cele din urmă, silite de problemele financiare, mama tinerei a fost nevoită să vândă apartamentul în care locuia cu fiica sa, iar cele două s-au mutat într-o garsonieră. La finalul dansului, Daiana a primit suma de 3.000 de euro, gest care i-a prilejuit o bucurie de nedescris celei care nu a mai primit niciun semn de la tatăl ei.


loading...
Partenerii noștri